Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022

Η απόλυτη φρίκη για την Αθηνά Ωνάση: «Από τον πρώτο μήνα του γάμου είχε...»

Στη φόρα μετά από χρόνια!

10 Αυγούστου 2022 20:54
Η απόλυτη φρίκη για την Αθηνά Ωνάση: «Από τον πρώτο μήνα του γάμου είχε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτες αποκαλύψεις για το γάμο της Αθηνάς Ωνάση και την απιστία του Ντόντα! Πώς ο Αλβάρο κρατούσε κρυφή παράλληλη σχέση από την κληρονόμο, επί 8,5 ολόκληρα χρόνια; Την αποκάλυψε έκανε ο πρώην προσωπικός σύμβουλος της οικογένειας Ωνάση.

Μιλώντας σε εκπομπή στο παρελθόν, ο Αλέξης Μανθεάκης ανέφερε πως ο Ντόντα κατάφερε να έχει διπλή ζωή για τόσο καιρό, λόγω του σχεδίου που είχε στήσει για να συναντά την ερωμένη του. Το σχέδιο περιείχε από μεταμφιέσεις, μέχρι και "αλλαγή" ταυτότητας για να συναντήσει την άλλη γυναίκα, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα η Αθηνά Ωνάση να μην καταλάβει τίποτα.

"Είναι ένα αντίγραφο του φακέλου. Περιέχει τα γράμματα μεταξύ τους, τα αεροπορικά εισιτήρια της κοπέλας. Το ξενοδοχείο που έμενε η Αθηνά στην Βραζιλία και ήταν η κοπέλα στο ίδιο. Η Αθηνά ήρθε σε μένα για εκδίκηση. Ο Ντόντα ήταν μαζί της από τον πρώτο μήνα του γάμου και ήταν για 8,5 χρόνια σε παράλληλη σχέση.

Αθηνά Ωνάση

Έβαζε περούκα και έλεγε ότι είναι Αργεντίνος για να την συναντήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως κι αυτός ήταν ο λόγος που η κληρονόμος της μεγάλης περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση δεν έμαθε ποτέ επί 8,5 χρόνια ότι ο σύζυγός της βρισκόταν τόσο συχνά με μία άλλη γυναίκα.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε, πως ο συγκεκριμένος φάκελος, ήταν απόφαση της Αθηνάς να κατατεθεί, καθώς βοήθησε στην απόφαση του δικαστηρίου, ώστε να βγει το διαζύγιο σε κοινή συναίνεση.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share