Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Υπογράφω με το αίμα μου! Αν το δείτε να συμβαίνει αυτό, να με χτυπάνε...» - Η αποκάλυψη της Λιάνας Κανέλλη στη Ρούλα Κορομηλά

Τι έλεγε το μακρινό 1994;

3 Αυγούστου 2022 08:13
«Υπογράφω με το αίμα μου! Αν το δείτε να συμβαίνει αυτό, να με χτυπάνε...» - Η αποκάλυψη της Λιάνας Κανέλλη στη Ρούλα Κορομηλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έτος 1994. Η Λιάνα Κανέλλη βρίσκεται καλεσμένη στη εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά. Η Ρούλα Κορομηλά προβλέπει ότι σύντομα η Λιάνα Κανέλλη θα είναι βουλευτής.

Δείτε επίσης: Ώρες αγωνίας για τη Λιάνα Κανέλλη - Η σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της (Video)

Η δημοσιογράφος, τότε, Λιάνα απαντά με απόλυτη βεβαιότητα: «Αυτό υπογράφω με το αίμα μου, αν το δείτε να συμβαίνει αυτό να με χτυπάνε συνέχεια για το υπόλοιπο του βίου μου». Σήμερα βέβαια είναι βουλευτής του ΚΚΕ.

Δείτε το βίντεο

«Θα μας δείρεις;» - Η πασίγνωστη Ελληνίδα που «πλακώθηκε» με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει καταγράψει αρκετούς καβγάδες μέσα στα χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα, καθώς δεν είναι εύκολο να λείψει παντελώς η ένταση, με το δημοσιογράφο κάποτε να τα... χώνει σε συνάδελφό του με πολλές εκφράσεις.

Ανεξαρτήτως της γνώμης που μπορεί να έχει κανείς, είναι αναμφισβήτητο ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ενδεχομένως η πιο χαρακτηριστική φυσιογνωμία των ελληνικών ΜΜΕ.

Ο ιστορικός του καβγάς με κορυφαία πολιτικό

Ανάμεσα λοιπόν στις εκατοντάδες εκπομπές που έχει κάνει στην καριέρα του υπάρχουν και κάποιες (μειοψηφία είναι η αλήθεια) στις οποίες οι τόνοι ανέβηκαν.

Και ανάμεσα στους χιλιάδες καλεσμένους που έχει φιλοξενήσει σε πάνελ, υπάρχουν και κάποιοι με τους οποίους «αρπάχτηκε» (σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό).

Ένας από τους πιο... άγριους δημόσιους καυγάδες του λοιπόν, ήταν με τη Λιάνα Κανέλλη, με την οποία είχε χαμός, όπως είχε συμβεί και με κορυφαίο δικηγόρο.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share