Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνου και Ελένης: Δε φαντάζεστε πώς είναι 24 χρόνια μετά η «καυτή» Ιταλίδα Σιλβάνα! (photos)

Κούκλα!

20 Μαρτίου 2022 11:16
Κωνσταντίνου και Ελένης: Δε φαντάζεστε πώς είναι 24 χρόνια μετά η «καυτή» Ιταλίδα Σιλβάνα! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

24 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη προβολή του επεισοδίου «Σφαίρες πάνω απ’ το Μαρούσι», ένα από τα πιο επιτυχημένα του «Κωνσταντίνου και Ελένης». Δείτε πώς είναι σήμερα η καυτή Σιλβάνα!

Δείτε επίσης: Δείτε 32 χρόνια μετά την Μπρουκ Λόγκαν και τον Έρικ Φόρεστερ της Σειράς «Τόλμη Και Γοητεία»!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την «άτακτη» Σιλβάνα –αρραβωνιαστικιά του πρώην μαφιόζου Νίνο Πούτσο και νέα κατάκτηση του Μάνθου- που αποτέλεσε μία από τις πιο hot guest εμφανίσεις;

Η ιταλικής καταγωγής Χριστίνα Γουλιελμίνο με τα σπαστά ελληνικά έκανε θραύση στην Ελλάδα τη δεκαετία των ‘90s και παρότι πλέον ζει μόνιμα στην Ιταλία, οι Έλληνες θαυμαστές της έχουν τη δυνατότητα να την απολαμβάνουν μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media.

Πόσο άλλαξε η σέξι Σιλβάνα; Ελάχιστα. Μπορούμε, όμως, να πούμε ότι σήμερα είναι ακόμα πιο σέξι από ό,τι την είδαμε στην επιτυχημένη σειρά των Ρώμα – Χατζησοφιά…

Δείτε φωτογραφίες:

Κωνσταντίνου και Ελένης: Τόσα χρήματα έδωσαν στον Μπιμπίλα για να ξαναπαίξει τον «Λάκη Φουρτουνάκη»!

Ο ρόλος του Λάκη Φορτουνάκη στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» ήταν σταθμός για τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Ο ηθοποιός ήταν καταπληκτικός στο επεισόδιο που έπαιξε τον γκέι Κρητικό χασάπη και ο εμβληματικός αυτός ρόλος του από τη σεζόν 1999-2000 τον ακολούθησε και σε αρκετές από τις επόμενες δουλειές του.

Ο ηθοποιός μίλησε στο παρελθόν σε τηλεοπτική εκπομπή και θυμήθηκε την περίπτωση που του ζητήθηκε να παίξει έναν αντίστοιχο ρόλο, πάρα πολύ μικρό, με ιδιαίτερα μεγάλη αμοιβή.

O ρόλος είχε μόλις πέντε ατάκες, λίγα χρόνια μετά από αυτόν του Λάκη Φορτουνάκη, πληρώθηκε όμως αδρά.

«Θα σας πω ένα μικρό παράδειγμα από μένα, γιατί δεν θέλω να μιλάω για τους άλλους. Είχα φτάσει στο σημείο να παίρνω για ένα γκεστ, μικρό κιόλας γκεστ, να… μπαίνεις και να βγαίνεις, 5.000 ευρώ. Σήμερα, ούτε 500. Στη “Νταντά”, εκεί είχα κάνει το πιο μικρό γκεστ που πληρώθηκε και ακριβά. Αν ήταν μεγαλύτερο, θα έπαιρνα πιο πολλά. Στη “Νταντά”, λοιπόν, που έπαιζε η Μαρία Λεκάκη, είχα πάρει 5.000 ευρώ για να ανοίξω μια πόρτα. Έκανα ένα γκέι, άνοιξα την πόρτα και είπα πέντε ατάκες. Σήμερα, όμως, δεν παίρνεις ούτε 500. Άλλοι έπαιρναν 15.000, 20.000…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share