Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Ο άντρας μου με απατούσε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη" - Αποκάλυψη που την "καίει"

Δεν θα το πιστεύετε

15 Νοεμβρίου 2021 09:00
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη που την "καίει" έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Ποιος είχε απατήσει την γυναίκα του με την αγαπημένη μας σταρ;

Πολλά ακούγονται για την πολυτάλαντη Αλίκη, ειδικά όσον αφορά την προσωπική της ζωή, αφού έχει ειπωθεί ότι έκανε και πρόταση γάμου σε ηθοποιό, ο οποίος και αρνήθηκε. Η γνωστή ηθοποιός είχε παντρευτεί, με τον διευθυντή φωτογραφίας του Φίνου, Αριστείδη Καρύδη – Φουκς. Οι δυο τους αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, το 1962.

Καιρό πριν χωρίσουν, λέγεται πως ο Αριστείδης Καρύδης – Φουκς απάτησε τη Μάρω Κοντού. Μάλιστα, αυτό σύμφωνα με πληροφορίες έγινε με μία γυναίκα του ίδιου χώρου. Πρόκειται για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μάλιστα, εκείνη την εποχή είχαν κάνει την εμφάνισή τους και διάφορα δημοσιεύματα. Ωστόσο, καμία πλευρά δεν διέψευδε τις πληροφορίες.

Μάρω Κοντού απιστία

Μάλιστα, χρόνια μετά το θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η Μάρω Κοντού επιβεβαίωσε τις φήμες. Η Ελληνίδα ηθοποιός ανέφερε πως ο Αριστείδης Καρύδης – Φουκς την είχε απατήσει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ωστόσο, επεσήμανε πως παρόλο που έγινε, ενώ δεν είχαν χωρίσει, οι δυο τους, αυτό ήταν απολύτως φυσιολογικό. Και ήταν φυσιολογικό, διότι σύμφωνα με τη Μάρω Κοντού, ο γάμος τους είχε πεθάνει.

«Στα 7 χρόνια ο άντρας μου άρχισε να ξενοβλέπει, εγώ το μυρίστηκα και δεν μου άρεσε. Το κερατάκι μου το έχω φάει. Και νομίζω ότι είναι δεδομένο. Όταν ξέρεις πολύ καλά τον άλλον πιάνεις κάτι λεπτομέρειες περίεργες. Το άλλο πρόσωπο ήταν πολύ διάσημο αλλά δεν ήταν αυτή η αιτία. Πρώτα είχαμε χαθεί και μετά έγινε αυτή η συνάντηση της Αλίκης με τον άντρα μου που ήταν μόνοι τους επί 40 μέρες και γύριζαν μια ταινία».

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Μάθαμε το δεύτερο όνομά της και πάθαμε σοκ

Μέσα από τις μεγάλες επιτυχίες, το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη χαράχθηκε ανεξίτηλα στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου. Ωστόσο, αυτό που λίγοι γνώριζαν, είναι πως η ηθοποιός είχε και δεύτερο όνομα, το οποίο δεν ήξερε ούτε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Το αγαπημένο "Αλικάκι" πρωταγωνίστησε στις οθόνες αλλά και στις καρδιές του ελληνικού κοινού για χρόνια, ενώ η μνήμη της παραμένει καθαρή ακόμα και σήμερα, τόσα χρόνια μετά το θάνατό της. Πολλά είναι αυτά που δεν ξέραμε για την εθνική μας σταρ, όπως για παράδειγμα, ότι είχε κάνει πλαστική -δείτε εδώ περισσότερα- αλλά και ότι είχε δεύτερο όνομα.

Συγκεκριμένα, την έλεγαν και... Σταματίνα. Φυσικά, στον καλλιτεχνικό χώρο δε χρησιμοποιούσε το δεύτερο όνομά της, μιας και καριέρα είχε ήδη κάνει με το Αλίκη και έτσι ποτέ δεν το άφησε να κυκλοφορήσει!

Αποκάλυψη-σοκ: Αυτός ήταν ο λόγος της «άγριας» κόντρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τη Ζωή Λάσκαρη

Σοκ προκαλεί η «άγρια» κόντρα, που είχαν μεταξύ τους η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τη Ζωή Λάσκαρη, μαζί με το λόγο που αυτό συνέβαινε, όταν οι δύο ηθοποιοί είχαν κυριαρχήσει στον ελληνικό κινηματογράφο.

Η Ζωή Λάσκαρη (Θεσσαλονίκη, 12 Δεκεμβρίου 1944 – Πόρτο Ράφτη, 18 Αυγούστου 2017) ήταν Ελληνίδα ηθοποιός, μια από τις διασημότερες σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, που ξεκίνησε την καριέρα της κερδίζοντας τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς», το 1959. Το πραγματικό της ονοματεπώνυμο ήταν Ζωή Κουρούκλη, ίδιο με της εξαδέλφης της Zωής Kουρούκλη, γνωστής τότε τραγουδίστριας. Στα τέλη της δεκαετίας του ’60 θεωρήθηκε –μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη– μια από τις εμπορικότερες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Είχε διατελέσει δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων, με την παράταξη του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Το 2013 της απονεμήθηκε βραβείο από την Ακαδημία Κινηματογράφου, για τη συνολική προσφορά της στον κινηματογράφο. Απεβίωσε στις 18 Αυγούστου του 2017 από καρδιακή ανακοπή.

Η Ζωή Λάσκαρη πληρωνόταν από τη Φίνος Φιλμ με μηνιάτικο. Συνολικά, τον χρόνο αμειβόταν με 260.000 δραχμές.

Αυτός ήταν ο λόγος της «άγριας» κόντρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τη Ζωή Λάσκαρη

Από την πλευρά της, η Αλίκη Βουγιουκλάκη (20 Ιουλίου 1934 - 23 Ιουλίου 1996) ήταν Ελληνίδα ηθοποιός του κινηματογράφου και του θεάτρου και θεατρική επιχειρηματίας, φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Η Βουγιουκλάκη έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο το 1953, ενώ ήταν δευτεροετής μαθήτρια της Σχολής, ενώ τον επόμενο χρόνο πραγματοποίησε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο. Πρωταγωνίστησε σε 42 κινηματογραφικές ταινίες, συμπεριλαμβανομένης και της τουρκικής διασκευής της ταινίας Χτυποκάρδια στο θρανίο με τον τίτλο «Sıralardaki Heyecanlar» (1963), οι περισσότερες των οποίων έγιναν τεράστιες εισπρακτικές επιτυχίες και κατάφεραν να εκτινάξουν την καριέρα της στα ύψη και να της αποδοθεί ο χαρακτηρισμός της «Εθνικής Σταρ», ενώ «θύελλα» είχε προκαλέσει ο διάλογος για τους καβγάδες με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Η αμοιβή της Ζωής Λάσκαρη, πάντως, ήταν μικρότερη της Αλίκης που πληρωνόταν 500.000 δραχμές την ταινία και από του Κώστα Βουτσά, που αμειβόταν με 300.000 δραχμές ανά ταινία. Αντιθέτως, κέρδιζε περισσότερα από την Χρονοπούλου και την Καραγιάννη που έπαιρναν 80.000 δραχμές ανά ταινία.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share