Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη από πασίγνωστο ηθοποιό - «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου έκανε πρόταση γάμου και αρνήθηκα. Γούσταρε εμένα...»

Ποιος είναι;

20 Μαΐου 2020 12:31
Αποκάλυψη από πασίγνωστο ηθοποιό - «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου έκανε πρόταση γάμου και αρνήθηκα. Γούσταρε εμένα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γνωστός ηθοποιός είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην οποία μίλησε την Αλίκη Βουγιουκλάκη, και αποκάλυψε πολλά που δεν γνωρίζαμε έως τώρα.

Πολλές προσωπικές στιγμές της ηθοποιού έχουν έρθει στη δημοσιότητα, όπως το φιλί με τον Παπαμιχαήλ στον αέρα εκπομπής. «Καθημερινά ερχόταν στο φτωχικό μας σπίτι και έκανε παρέα με τη μάνα μου. Ήθελε να με παντρευτεί. Ζήσαμε ένα μοναδικό καλοκαίρι το ’63, γεμάτο πάθος» είχε δηλώσει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Φαίδων Γεωργίτσης.

Ήταν μια συνέντευξη που δόθηκε στην εφημερίδα Freddo και τον Νίκο Νικόλιζα. Ο ίδιος παραδέχτηκε την παθιασμένη σχέση που διατηρούσε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ωστόσο, ο Έλληνας ηθοποιός δεν ανέβηκε ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο λόγος δεν ήταν φυσικά πως δεν ήθελε εκείνη. Απλά ο Φαίδων Γεωργίτσης απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Αλίκης.

Τι είχε δηλώσει ο Φαίδονας Γεωργίτσης για το ενδιαφέρον της Αλίκης Βουγιουκλάκη για τον ίδιο

«Ναι, με την Αλίκη πηγαίναμε για γάμο. Ζήσαμε μοναδικό καλοκαίρι το ’63, γεμάτο πάθος. Εγώ γύριζα τότε ”Τα κόκκινα φανάρια”. Εκείνη λοιπόν γύριζε στα ίδια στούντιο με τον Παπαμιχαήλ και με έναν Τούρκο το ”Χτυποκάρδια στο θρανίο” σε τουρκική βερσιόν. Μου έλεγε ότι είμαι ο τύπος που της άρεσε πάρα πολύ. Γαλανά μάτια, ζυγωματικά, θεληματικό πηγούνι και τέτοια. Μου έλεγε επίσης ότι πολλοί πρωταγωνιστές της την έπεφταν τότε, αλλά εκείνη γούσταρε εμένα».

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δεν φαντάζεστε τι έκανε σε όλες τις ταινίες της - Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα

Μια νέα πλευρά της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη είδε το φως της δημοσιότητας που δείχνει ότι δεν ήταν απλά μια ντίβα του ελληνικού κινηματογράφου αλλά μια πραγματική επαγγελματίας. Η αγαπημένη ηθοποιός δεν είναι η πρώτη φορά που μας ξαφνιάζει με μια φωτογραφία της που βλέπει το φως της δημοσιότητας, δείτε εδώ την τελευταία "κρυφή" της φωτογραφία που σόκαρε τους πάντες.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη λοιπόν μετά το πέρας των γυρισμάτων έμενε πίσω και παρατηρούσε με κάθε λεπτομέρεια τα πλάνα από ότι είχε τραβηχτεί μέσα στην ημέρα για να είναι σίγουρη πως θα υπάρχει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Η φωτογραφία που "βγήκε στη φόρα" δείχνει την αγαπημένη ηθοποιό στα γυρίσματα της ταινίας " η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά" και φαίνεται ολοκάθαρα πίσω από τις κάμερες να κοιτάει εξονυχιστικά τα πλάνα, έχοντας πάντα στο πλευρό της το Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Δείτε τη φωτογραφία "ντοκουμέντο":

Το τελευταίο φιλί της Βουγιουκλάκη με τον Παπαμιχαήλ στον «Πρωινό Καφέ» πριν το θάνατό της - Βίντεο ντοκουμέντο

Αυτό ήταν το τελευταίο φιλί της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Παπαμιχαήλ, πριν χάσει τη ζωή της. Θα σας συγκινήσει η σκηνή. Το θυμάστε;

Οι δυο τους αποτέλεσαν το απόλυτο ζευγάρι του ελληνικού κινηματογράφου. Οι τηλεθεατές τους λάτρεψαν, ενώ το διαζύγιό τους δεν μπόρεσε να αφομοιωθεί στις συνειδήσεις τους. Το κοινό τους ήθελε πάντα μαζί, και μέχρι και σήμερα έρχονται στη δημοσιότητα κρυφές φωτογραφίες από την ζωή τους, σαν αυτή εδώ.

Παρά τους καυγάδες και τον ανταγωνισμό που είχαν τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα που τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Από τον γάμο τους, οι δυο τους απέκτησαν τον γιο τους, Γιάννη ενώ εννέα χρόνια αργότερα τα δημοσιεύματα θα έγραφαν για τη σκληρή αντιδικία τους με αφορμή το διαζύγιό τους.

Όταν τα χρόνια πέρασαν, οι τόνοι έπεσαν και η βαθιά αγάπη που τους ένωνε κατάφερε να νικήσει οποιαδήποτε διαφωνία ή ασυμφωνία.

Στο παρακάτω βίντεο η Αλίκη Βουγιουκλάκη υποδέχεται τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στον «Πρωινό Καφέ». Μάλιστα, δε δίστασε να τον φιλήσει στο στόμα τη στιγμή που η εκπομπή ήταν στον αέρα.

Ήταν το τελευταίο τους τηλεοπτικό φιλί. Έναν χρόνο μετά, η Αλίκη θα έφευγε για πάντα. Δείτε τα βίντεο:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share