Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κουκλάκι ζωγραφιστό: Η σπάνια φωτογραφία του γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Υπέροχη!

9 Μαΐου 2020 11:38
Κουκλάκι ζωγραφιστό: Η σπάνια φωτογραφία του γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια υπέροχη φωτογραφία βρέθηκε στο φώς της δημοσιότητας για τον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ να είναι ένα πανέμορφο μωρό.

Ο ίδιος έχει χάσει τους γονείς του εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά οι αναμνήσεις δε σταματούν ποτέ για το παιδί των δύο θρυλικών ηθοποιών. Κάπως έτσι, ανακαλύπτουμε μέσω του λογαριασμού για την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο Instagram, ότι ήταν ένα… κουκλάκι ζωγραφιστό.

Η φωτογραφία με τη μητέρα του, που είχε ταραχθεί από τη μήνυση εναντίον της, έχει δημοσιευθεί από τα στούντιο της Φίνος Φιλμ σε διάλειμμα των γυρισμάτων της ταινίας «Σ’ αγαπώ», σε ένα τέλειο ενσταντανέ.

Δείτε την φωτογραφία:

Έτσι ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πριν κάνει πλαστική στη μύτη της - Άλλος άνθρωπος

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν μια από τις ομορφότερες παρουσίες που πέρασαν από τον ελληνικό κινηματογράφο με αψεγάδιαστο πρόσωπο και ένα παρουσιαστικό που μαγνήτιζε τα βλέμματα όλων. Ωστόσο, γνωρίζατε, ότι είχε κάνει πλαστική στη μύτη της;

Η ίδια όμως είχε εξομολογηθεί, ότι μικρή ήταν ένα "ασχημόπαπο" και ότι όταν είχε εξομολογηθεί στη μητέρα της, Έμυ, ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός, εκείνη της είχε δώσει τη χαρακτηριστική απάντηση: "Για να γίνεις ηθοποιός, πρέπει να είσαι όμορφη!".

Μία ιστορία λέει, ότι όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πάτησε στο στούντιο για το πρώτο της γύρισμα στην ταινία "Ποντικάκι" (1953), οι τεχνικοί δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν, ότι είχαν μπροστά τους την πρωταγωνίστρια. Ο ρόλος προοριζόταν αρχικά για την Έλλη Λαμπέτη, αλλά εκείνη έλειπε στο Κάιρο. Ο Πέλος Κατσέλης τότε προτείνει στον Νίκο Τσίφορο την μαθήτριά του Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η Αλίκη όταν είδε τον εαυτό της στη μεγάλη οθόνη έβαλε τα κλάματα και ορκίστηκε να μην ξαναπαίξει ποτέ στον κινηματογράφο. Ευτυχώς, ήταν μία υπόσχεση που δεν κράτησε. Τα χρόνια που ακολούθησαν η Αλίκη έγινε ξανθιά, διόρθωσε τη μύτη της, έχασε κιλά -δείτε εδώ την δίαιτα που έκανε- και ο κινηματογραφικός φακός, έγινε, όπως συνήθιζε να λέει η ίδια "ο πιο πιστός εραστής της".

Δείτε τη φωτογραφία της πριν την πλαστική:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share