Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

«Με χτυπάει και μου αρέσει...» - Ο σοκαριστικός διάλογος της Αλίκης Βουγιουκλάκη για το ξύλο από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Όλα όσα είχε πει η ηθοποιός

23 Μαΐου 2020 11:15
«Με χτυπάει και μου αρέσει...» - Ο σοκαριστικός διάλογος της Αλίκης Βουγιουκλάκη για το ξύλο από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Σοκάρει ο διάλογος της Αλίκης Βουγιουκλάκη για τους καβγάδες με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, για τον οποίο φημολογείται, μάλιστα, ότι είχε σηκώσει χέρι απέναντι στη σύζυγό του.

Η ίδια μοιάζει, εμμέσως, να το παραδέχεται σε έναν από τους διαλόγους της, τονίζοντας πως αν την χτυπάει και της αρέσει, τότε έχει βρει τον άνθρωπό της, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε για πρώτη φορά την ανιψιά της.

Λέγεται, λοιπόν, πως κάποτε μια άσπονδη φίλη της και πρωταγωνίστρια επίσης της τηλεφώνησε όλο ενδιαφέρον: «Αλικάκι μου;» τη ρώτησε τάχα ανήσυχη, «αλήθεια αυτός σε βαράει;». Η Αλίκη μετά από μια σύντομη παύση έβαλε το δίκιο στον τόπο. «Άκου λίγο», απάντησε, «αν με χτυπάει και εγώ μένω είμαι άξια της τύχης μου, αν όμως με χτυπάει και εμένα μ’ αρέσει τότε βρήκα τον άνθρωπο μου. Και αυτός, όπως τον αποκάλεσες, είναι ο άνδρας μου».

Ο Δημήτρης επιμένει πάντα η Αλίκη να μην κάνει κινηματογράφο, να μην κάνει τηλεόραση και αλλά εμπορικά πράγματα αλλά να αφοσιωθεί στο θέατρο και στους απαιτητικούς μεγάλους ρόλους του διεθνούς ρεπερτορίου. Η Αλίκη αν και φέρει πάντα περί πολλού το με αγώνες κατακτημένο τίτλο της εθνικής σταρ, υποχωρεί. Στο νέο τους θέατρο ανεβάζουν το αντιεμπορικό έργο «Οι φυλακισμένοι της 2ης λεωφόρου» και σημειώνουν παταγώδη αποτυχία. Σε ένα μήνα το έργο κατεβαίνει και ανεβάζουν την Θεατρίνα, του Μπερνάρ Σω, ένα έργο κομμένο και ραμμένο πάνω στην Αλίκη, που σκίζει.

Όμως η σχέση τους δείχνει να έχει τελειώσει. Ατελείωτοι τσακωμοί και καβγάδες. Οι φίλοι γύρω τους, δεν ξέρουν πού να κρυφτούν, το παιδί φυγαδεύεται συχνά μακριά τους, οι συνεργάτες κάνουν πως δεν ακούνε. Βίαια ξεσπάσματα και αγριάδες και συνέχεια κλάματα. Η Αλίκη θυμάται πάλι την φοιτητική της βρισιά για τον Δημήτρη. «Πειραιώτης αλητάκος».

Στη σκηνή του θεάτρου φιλιούνται και ερωτεύονται και έξω απ’ αυτήν είναι εχθροί, έτοιμοι να κατασπαράξουν ο ένας τον άλλον. Οι φίλοι της Αλίκης ακόμη μιλούν για ένα ανταγωνισμό απ την πλευρά του Δημήτρη που αυτή προσπαθούσε να κάνει πως δεν καταλαβαίνει και υποχωρούσε. Οι φίλοι του Δημήτρη μιλάνε για δυο προσωπικότητες πολύ δυναμικές που ήταν πλασμένες η μια παραπληρωματική στην άλλη και που μαζί δεν μπορούσαν αλλά και χωριά δεν ήταν γραφτό να βρίσκονται. Η σύγκρουση ήταν μοιραία.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share