Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κρυφή σχέση για την Ζέτα Μακρυπούλια! Το «άγνωστο» πρόσωπο που είχε μπει στη ζωή της

Όλο το παρασκήνιο

24 Οκτωβρίου 2021 09:04
Κρυφή σχέση για την Ζέτα Μακρυπούλια! Το «άγνωστο» πρόσωπο που είχε μπει στη ζωή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν ήταν μόνο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Αντώνης Ρέμος στην ζωή της Ζέτας Μακρυπούλια. Με αυτό τον άντρα είχε κρυφή σχέση και δεν είχε μιλήσει ποτέ για αυτή. Παράλληλα, κόλαση επικράτησε με τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία βρέθηκε με τον πρώην και τον «νυν» (πρώην πλέον) της στο ίδιο τραπέζι και σας παρουσιάζουμε τα καυτά ντοκουμέντα!

Η παρουσιάστρια θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλει να την προστατεύσει. Για αυτό κιόλας το λόγο όσα χρόνια ήταν με τον Μιχάλη, δεν είχε μαθευτεί τίποτα για το αν έχουν παντρευτεί.

Στην ζωή της για κάποιο χρονικό διάστημα υπήρξε ο Νίκος Μπάρλο, ο οποίος τότε ήταν μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ. Αν και κανείς από τους δύο δεν το επιβεβαίωσε ή το διέψευσε πως είναι μαζί, φιλικό πρόσωπο της Ζέτας τότε είχε πει πως έβγαιναν, δεν προχώρησαν λόγω ωραρίων.

Νίκος Μπάρλος

«Ξεσκεπάστηκε» η Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτό τον άνδρα πήγε να βρει μετά τον Χατζηγιάννη

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει αποδείξει πολλές φορές, ότι δεν είναι μόνο μια απόλυτα επιτυχημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια, αλλά και μια γυναίκα με αρκετά ενδιαφέροντα στην καθημερινότητά της.

Η ίδια μπορεί να χώρισε πρόσφατα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά φαίνεται πως αποτελεί μια κίνηση... συνειδητοποιημένη εδώ και καιρό. Αμφότεροι, άλλωστε, συνεχίζουν κανονικά τις ζωές τους, με τον τραγουδιστή στα καλύτερά του επαγγελματικά, κάτι που ισχύει και για την πρώην σύντροφό του.

Η στήριξη της Μακρυπούλια σε φίλο της

Τη Μακρυπούλια... πού την χάνεις πού τη βρίσκεις, όμως, όλο και κάπου θα τη βρεις σε κάποια εκδήλωση, κάτι που έκανε και χθες (15/10), ευρισκόμενη σε μια ιδιαίτερη έκθεση φωτογραφίας.

Η έκθεση αυτή ανήκει στον Νίκο Ζήκο, ο οποίος παρουσίασε το «Behind the flame» στο Ολυμπιακό μουσείο της Αθήνας, με στιγμιότυπα αθλητών και όχι μόνο, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον, με τη Ζέτα να μην κρύβει τη στήριξή της στον φίλο της.

Ζέτα Μακρυπούλια ανάρτηση για τον Νίκο Ζήκο

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share