Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δε θα το πιστεύετε: Έτσι είναι σήμερα ο «Πέτρος Μπαλαφούτης» από την «Πολυκατοικία»

Δε θα τον αναγνώριζε... κανένας ένοικος από τη σειρά του Mega

1 Σεπτεμβρίου 2021 14:05
Δε θα το πιστεύετε: Έτσι είναι σήμερα ο «Πέτρος Μπαλαφούτης» από την «Πολυκατοικία»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον μικρό «Πέτρο Μπαλαφούτη», που έπαιζε τον τηλεοπτικό γιο του Παύλου Χαϊκάλη στην «Πολυκατοικία»; Ο ίδιος σήμερα, έχοντας πάρει την απόφαση, έχει γίνει τρομερά αγνώριστος και θα τον αναγνώριζε... κανένας από τους ενοίκους, με έναν άλλο ηθοποιό σήμερα να είναι διαφορετικός.

Σήμερα, ο Γιώργος Λιάτης δε θυμίζει σε τίποτα τον παλιό του εαυτό! Έχει χάσει τα περιττά κιλά, δηλώνει περήφανος για την επίτευξη αυτού του στόχου, ενώ έχει αναφέρει αρκετές φορές πως τα κατάφερε με τη βοήθεια της γυμναστικής και της σωστής διατροφής.

Η εξομολόγησή του στη Ζήνα Κουτσελίνη για την απώλεια κιλών

Τον Γιώργο Λιάτη είχε υποδεχθεί στο πλατό της η Ζήνα Κουτσελίνη. Ο ίδιος είναι σήμερα ένας 26χρονος νέος άνδρας, ο οποίος δε θυμίζει σε τίποτα το παχουλό αγόρι της σειράς.

Εντυπωσιασμένη η παρουσιάστρια από την αλλαγή στην εμφάνιση του, ρώτησε τον Γιώργο για τη μεγάλη του απόφαση και τη σημαντική απώλεια κιλών.

«Μεγάλωσα, αποφάσισα να αλλάξω και να κάνω έναν μεγάλο αγώνα για τα κιλά πάνω απ όλα. Το προσπάθησα και μέσα σε μια πενταετία του πέτυχα. Πέτυχα τους στόχους μου και έχασα 40 με 50 κιλά με γυμναστική και διατροφή και αρκετή προσπάθεια» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάτης.

Στη συνέχεια ο ίδιος τόνισε πως εκείνη την περίοδο κινδύνευε από σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία και θα συναντούσε αργότερα λόγω του υπερβολικού βάρους του.

«Κακά τα ψέματα, υπάρχουν πολλά προβλήματα στον κόσμο και θέλω να τα πω προς τα έξω, είναι από τις χειρότερες παθήσεις που μπορεί να έχεις, η παχυσαρκία. Ήταν μία μάχη που έδωσα, ένα αγώνας που ήθελα», ανέφερε στην εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα.

Ο ίδιος, μάλιστα, εγκατέλειψε την υποκριτική, αφοσιώθηκε στις σπουδές του και φιλοδοξεί να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ο ηθοποιός που πουλούσε εισιτήρια για να επιβιώσει

Έπρεπε να επιβιώσει ο Νίκος Πουρσανίδης!

Ο Νίκος Πουρσανίδης, μετά το τέλος της πετυχημένης σειράς «Πολυκατοικία» στο Mega, βρέθηκε στο Λονδίνο να πουλά εισιτήρια σε σινεμά. O ηθοποιός αποκάλυψε ότι για βιοποριστικούς λόγους έπρεπε να δουλέψει και τόνισε ότι το θέμα ήταν η επιβίωση γι αυτό και άρχισε να κάνει άσχετες δουλειές.

«Μου είπε η γυναίκα μου ότι βρήκε κάτι εισιτήρια για Λονδίνο, 1 ή 2 Απριλίου και της είπα να τα κλείσει για 2 Απριλίου για να μη φαίνεται σαν ψέμα και φύγαμε. Όταν κάνεις τέτοια αλλαγή στη ζωή σου, η δουλειά μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Το θέμα είναι η επιβίωση. Άρχισα να κάνω και άσχετες δουλειές για να μάθω καλύτερα τη γλώσσα, για να βγαίνω από το σπίτι, να μη με πιάσει τρέλα. Το πρωί έκανα γύρισμα σε μια μεγάλη παραγωγή με τον Στίβεν Φρίαρς και το βράδυ έλεγα στο αυτοκίνητο που με πήγαινε στο γύρισμα «Άφησέ με στη Baker Street». Δούλευα σε ένα σινεμά κι εκεί πούλαγα εισιτήρια για την προηγούμενη ταινία του Φρίαρς».

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=44fHboWmO64&feature=youtu.be&f

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share