Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Αγνώριστος ο «Μάκης Κοτσάμπασης»: Πώς είναι σήμερα 12 χρόνια μετά το «Ευτυχισμένοι Μαζί»

Ο λόγος που δεν τον βλέπουμε στην τηλεόραση και η σχέση με τον Γιάννη Μπέζο

11 Αυγούστου 2021 11:08
Αγνώριστος ο «Μάκης Κοτσάμπασης»: Πώς είναι σήμερα 12 χρόνια μετά το «Ευτυχισμένοι Μαζί»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «Ευτυχισμένοι Μαζί» ήταν μια σειρά, που έγραψε τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, αναδεικνύοντας χαρακτήρες, τους οποίους λατρέψαμε. Ένας από αυτούς ήταν και ο «Μάκης Κοτσάμπασης», με το «γατόπαρδο» να μας έχει κάνει να γελάσουμε με την ψυχή μας.

Πώς είναι σήμερα, όμως, ο ηθοποιός Τάσος Γιαννόπουλος; Ο ίδιος συνεχίζει να είναι μαζί με τον Γιάννη Μπέζο, συνεργαζόμενος κυρίως στο θέατρο πια με τον πασίγνωστο συνάδελφό του, ενώ δε θα ήθελε σε καμία περίπτωση να επανέλθει για τη σειρά του Mega, αν γινόταν remake, όπου θα συναντούσε την αγαπημένη του Βίκυ.

Δείτε πρώτα, όμως, πώς είναι σήμερα:

Μάκης Κοτσάμπασης σήμερα

Η απάντηση για το «Ευτυχισμένοι Μαζί»

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε μιλήσει στο «TV Εθνος» με αφορμή παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε, αναφερόμενος στον ρόλο του Μάκη στη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Μέσα από τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» γίνατε γνωστός στο ευρύ κοινό. Καταφέρατε να απεμπλακείτε από την εικόνα του Μάκη;

Εγώ έχω απεμπλακεί από τον ρόλο, το κοινό όμως όχι. Ο κόσμος στον δρόμο ακόμη και σήμερα με αποκαλεί «Μάκη» και μάλιστα μου λένε και ατάκες από τη σειρά. Επίσης με θυμούνται και από τον ρόλο του Λίνου στη σειρά «Κλινική περίπτωση», στην οποία πάλι ήμουν με τον Γιάννη Μπέζο.

Έχετε να θυμηθείτε κάποιο ευτράπελο;

Όταν έπαιζα στο «Ευτυχισμένοι μαζί», τον πρώτο καιρό μάλιστα, όταν περπατούσα στον δρόμο ο κόσμος με κοιτούσε και γελούσε, και εγώ επειδή δεν το είχα συνηθίσει απορούσα κι έλεγα από μέσα μου γιατί γελάνε μόλις με βλέπουν. Επίσης, πολλοί είναι αυτοί που με φωνάζουν για να με κεράσουν μια μπίρα, ενώ η πιο χαρακτηριστική ατάκα που χρησιμοποιούν όταν με βλέπουν είναι «Φώτη, πιάσε μια μπίρα».

Θα ήσασταν θετικός σε ένα remake της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί»;

Να σας πω την αλήθεια, δεν ξέρω. Νομίζω πως όχι. Έχει χρόνια που σταμάτησε η σειρά και νομίζω ότι δεν θα προσέφερε κάτι μια επάνοδός της.

Στο δρόμο ο κόσμος ακόμη τον λέει... Μάκη

Ο ταλαντούχος ηθοποιός εξομολογήθηκε στη Φωτεινή Ψυχίδου και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», ότι αγάπησε πολύ τον ρόλο του «Μάκη»: «Δεν εγκλωβίστηκα με τον ρόλο του Μάκη, απελευθερώθηκα. Ήταν τόσο ανοιχτός χαρακτήρας, στα όρια της τρέλας, που σε απελευθέρωνε. Ακόμα μου λένε “Φώτη πιάσε μια μπύρα’’ και άλλα τέτοια».

Σε ότι αφορά τη σχέση του με τον Γιάννη Μπέζο και πώς είναι σαν άνθρωπος δήλωσε: «Έχει γίνει πια φιλική η σχέση μου με τον Γιάννη Μπέζο. Ναι είναι δύσκολος, είναι ιδιαίτερος άνθρωπος, έχει μια προσωπικότητα πολύ έντονη, όπως όλοι αυτοί οι μεγάλοι ηθοποιοί».

Το επεισόδιο με θεατή

Μια φοβερή ιστορία στο θέατρο τον είχε, παράλληλα, ως πρωταγωνιστή, καθώς ο Γιαννόπουλος πέρασε γενεές δεκατέσσερις έναν έφηβο θεατή που είχε το θάρρος να πάει μετά το τέλος της παράστασης με την μητέρα του για να δώσει να δώσει συγχαρητήρια στον αγαπημένο του θεατρίνο και δέχτηκε «έναν κουβά παγωμένο νερό» στο κεφάλι του.

Συγκεκριμένα ο θεατρίνος Τάσος Γιαννόπουλος, ενοχλήθηκε από τον νεαρό θεατή που καθόταν στις μπροστινές θέσεις, όταν, σε μία ατάκα από την παράσταση, του απάντησε με κάποια άλλη ατάκα από γνωστό τηλεοπτικό σήριαλ. Συγκεκριμένα έλεγε ο θεατρίνος ότι είναι διψασμένος και θέλει κάτι να πιει και από κάτω ο έφηβος θεατής, του απάντησε: «Πιες μια μπύρα».

Κάποιες άλλες εποχές και με άλλους ηθοποιούς, ο ηθοποιός θα το είχε «πιάσει» και θα το είχε περιλάβει μέσα στο έργο ή θα το είχε προσπεράσει δίχως συνέχεια. Ο Τάσος Γιαννόπουλος όμως έκανε κάτι άλλο: «Στάμπαρε» τον νεαρό θεατή και τον περίμενε στην γωνία, μόλις πήγε να του δώσει συγχαρητήρια μαζί με την μητέρα του. Τον «άρπαξε» από τα μούτρα και τον πρόσβαλε με τρόπο απάνθρωπα σκληρό. Του είπε ότι είναι ακατάλληλος να πηγαίνει στο θέατρο, ότι δεν έχει παιδεία θεατρική, ότι η οικογένειά του δεν του έχει μάθει τίποτα και τον ρώτησε πως τολμά, όχι μόνο να πηγαίνει στο θέατρο αλλά να έχει το θράσος να του δίνει και συγχαρητήρια. Κι όλα αυτά τα έλεγε με τόσο δυνατή φωνή, που βγήκαν από τα μπαλκόνια των γειτονικών πολυκατοικιών άνθρωποι έξω να δουν τι συμβαίνει!

Ο έφηβος και η μητέρα του, όπως και οι εναπομείναντες καμιά 30 θεατές πάγωσαν και με απορία παρακολουθούσαν τον μονόλογο του θεατρίνου, τον μονόλογο που έπαιζε τον εαυτό του και ξεσκέπαζε το ποιόν του, όλοι σοκαρίστηκαν και μετά αναρωτιόντουσαν γιατί αποκαλούνται ηθοποιοί αυτοί που κατέχουν σε κάποιο βαθμό την υποκριτική τέχνη και καπηλεύονται αυτόν τον ορό που έχει βάθος και πλάτος που δεν έχουν νοήσει.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share