Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θυμάστε την Πελαγία από το «Της Αγάπης Μαχαιριά»; Το μυστικό της ομορφιάς της, οι σπουδές και η καταγγελία για παρενόχληση

«Καίει» καρδιές στα 40 της η πανέμορφη Κρητικιά

13 Ιουλίου 2021 18:11
Θυμάστε την Πελαγία από το «Της Αγάπης Μαχαιριά»; Το μυστικό της ομορφιάς της, οι σπουδές και η καταγγελία για παρενόχληση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε την Πελαγία από το «Της Αγάπης Μαχαιριά», που εκτός του κοινού είχε σημειώσει... επιτυχία σε όσους άνδρες παρακολουθούσαν τη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1; Η ίδια είχε γράψει την ιστορία της, βέβαια, για τον έρωτα με τον Γιώργη (σ.σ. Ιωσήφ Μαρινάκης) και μέχρι σήμερα είναι πανέμορφη.

Η Μαριάννα Πολυχρονίδη είναι σήμερα 40 ετών και καλύτερα από ποτέ. Κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης και την Τήνο. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Στα 23 της έπαιξε την Οφηλία, σε σκηνοθεσία του Μιχάλη Κακογιάννη. Ασχολήθηκε και ασχολείται -εκτός από την υποκριτική- με το τραγούδι, το χορό (κρητικά παραδοσιακά) και την κατασκευή κοσμημάτων.

Πέρα από τις κλασικές μουσικές σπουδές της, μετρά αρκετές συναυλίες, οι περισσότερες με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων με τον οποίο συνεργάστηκε για πέντε χρόνια (2000- 2005), και τον Νίκο Κυπουργό. Έχει εμφανιστεί και στον «Ζυγό» με τον Σωκράτη Μάλαμα, έχει κάνει περιοδείες με τον Κώστα Λειβαδά ενώ στις δισκογραφικές συμμετοχές της προστέθηκε και το τραγούδι «Η κατάρα του ροκά» (με τους Μουζουράκη, Μπαλάφα, Μυλωνά) στο δίσκο «Έρωτας είναι ο Γιάννης» του Γιάννη Ζουγανέλη.

Την είδαμε για πρώτη φορά στην τηλεόραση στην σειρά Με θέα στο πέλαγο αλλά την έχουμε δει και σε άλλες σειρές όπως : Η εξαφάνιση, Της αγάπης μαχαιριά, Ιστορίες από την απέναντι όχθη και στην καθημερινή σειρά Τα μυστικά της Εδέμ, όπου γνώρισε τεράστια επιτυχία στο ρόλο της κακιάς. Το 2010 πήρε μέρος στο τηλεπαιχνίδι Just the two of us όπου κατέλαβε την 5η θέση, με μια ακόμη ηθοποιό που έγραψε ιστορία να είναι σήμερα εντελώς διαφορετική.

Οι ιδιαίτερες σπουδές της

Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό ΤV Έθνος, η Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγαπημένη της συνήθεια, που είναι το να φτιάχνει κοσμήματα και αποκάλυψε πως έχει πάει και σε σχολή ραπτικής και πήρε και το πτυχίο της.

«Έχω στενή σχέση με τη χειροτεχνία. Αυτά που είπατε, καθώς και χάντρες και δερματάκια, υπάρχουν πάντα μέσα στην τσάντα μου,. Μου αρέσει πάντα με κάτι να καταπιάνομαι. Δε σας κρύβω ότι τα τελευταία χρόνια έκανα κάτι που ήθελα εδώ και χρόνια. Πήγα σε σχολή ραπτικής. Πήρα και το πτυχίο και τώρα φτιάχνω τα πάντα, παλτά, κοστούμια. Έχω ραπτομηχανή στο σπίτι και μ' αρέσει πολύ».

Η καταγγελία για παρενόχληση

Η Μαριάννα Πολυχρονίδη πρόσφατα φιλοξενήθηκε μέσω skype στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Ήρθε κι έδεσε».

Η ηθοποιός κληθείσα να σχολιάσει τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες για τον καλλιτεχνικό χώρο, εξομολογήθηκε: «Πάμε σε έναν κόσμο που πρέπει σιγά σιγά να γίνει πιο δίκαιος. Πιο σωστός, να επαναπροσδιοριστούν οι αξίες. Νομίζω ότι πια όλοι κουραστήκαμε […] Εγώ τα περισσότερα από αυτά που έχουν βγει στη δημοσιότητα, τα γνώριζα. Αλλά δεν σας κρύβω όταν ακούω από το ΣΕΗ ότι έχουν φτάσει μέχρι στιγμής 1000 καταγγελίες […] Το δικό μου (περιστατικό) δεν ήταν τόσο “χοντρό” όπως περιέγραφαν οι κοπέλες που βγήκαν και μίλησαν, γι’ αυτόν τον λόγο δεν ήθελα να παραθέσω λεπτομέρειες […] Ήταν απαίσιο αυτό που συνέβη».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share