Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η «Ματίνα Μανταρινάκη» στην Επίδαυρο - Δείτε πώς είναι σήμερα το «ταπεινό χαμομηλάκι»

Δείτε πως είναι σήμερα όλοι οι guest ρόλοι της σειράς - Από τους φοιτητές του «Κατακουζηνού» μέχρι την ρεπόρτερ από το ΣΠΑΪ

12 Ιουλίου 2021 14:32
Κωνσταντίνου και Ελένης: Η «Ματίνα Μανταρινάκη» στην Επίδαυρο - Δείτε πώς είναι σήμερα το «ταπεινό χαμομηλάκι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλα αυτά τα χρόνια που προβάλλεται το Κωνσταντίνου και Ελένης, η «Ματίνα Μανταρινάκη» αποτελεί έναν από τους αγαπημένους χαρακτήρες της κωμικής σειράς του Χάρη Ρώμα. Δείτε παρακάτω πώς είναι σήμερα το «ταπεινό χαμομηλάκι». Παράλληλα, δείτε πως είναι σήμερα ο "Νίνο Πούτσο" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"! Το διαζύγιο, η κόρη εκτός γάμου και ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί!

Ένας ρόλος που ξεχώρισε και τον οποίο υποδύθηκε εξαιρετικά η Καλλιρόη Μυριαγκού, αφού η ντεμοντέ γεροντοκόρη που ψάχνει απεγνωσμένα γαμπρό, άφησε το δικό της αποτύπωμα και «στιγμάτισε» τη νεαρή τότε ηθοποιό.

Η ηθοποιός πάντως δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενη με αυτήν την ταύτιση. «Δεν είναι το καλύτερό μου που με ταυτίζουν ακόμα και σήμερα με τη Ματίνα. Αλλωστε αυτή η δουλειά ήταν πολλά χρόνια πριν και δεν ήταν η πρώτη μου ως ηθοποιός, όπως λανθασμένα πιστεύει ο κόσμος. Είχα τουλάχιστον επτά οχτώ χρόνια προϋπηρεσίας στο θέατρο», είχε δηλώσει σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Έχοντας διανύσει όλο αυτό το διάστημα μια ξεχωριστή πορεία κυρίως στο θέατρο, θα τη δούμε τη νέα θεατρική σεζόν στην παράσταση Το τρίτο στεφάνι, που επιστρέφει στο Παλλάς.

Θέλοντας να χαρεί όσο μπορεί το θέατρο τώρα που το επιτρέπουν οι περιστάσεις, η Καλλιρόη Μυριαγκού βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Επίδαυρο, όπου είδε την παράσταση Βάτραχοι του Αριστοφάνη.

Πως είναι σήμερα η Ματίνα Ματαρινα΄κι από το Κωνστανίνου και Ελένης
Η Καλλιρόη Μυριαγκού με τους συντελεστές της παράστασης Βάτραχοι

Δείτε πως είναι σήμερα όλοι οι guest ρόλοι της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Από τους φοιτητές του «Κατακουζηνού» μέχρι την ρεπόρτερ από το ΣΠΑΪ

Δεκάδες ηθοποιοί πραγματοποίησαν guest εμφανίσεις στη δημοφιλή 90s σειρά της ελληνικής τηλεόρασης “Κωνσταντίνου και Ελένης” που προβλήθηκε από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ενώ, από τα 68 συνολικά επεισόδια υπάρχει ένα το οποίο που δεν έχεις δει ποτέ. Δείτε πως θα το βρείτε στο διαδίκτυο και απολαύστε το

Η σειρά, σε σενάριο των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά, μεγάλωσε τουλάχιστον δυο γενιές και μέχρι σήμερα παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πώς είναι σήμερα όλοι οι guest ρόλοι που έκαναν το πέρασμά τους από την αγαπημένη μας σειρά, από τους φοιτητές του «Κατακουζηνού» μέχρι... την ρεπόρτερ από το κανάλι ΣΠΑΪ, χαρίζοντάς μας δεκάδες στιγμές γέλιου:

Το τρέιλερ του 1998 στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» που έπαιξε μόνο μια φορά! 22 χρόνια πίσω! (Video)

Ένα τρέιλερ του 1998 στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» έπαιξε μόνο μια φορά και μας γυρνάει 22 χρόνια πίσω!
Μάλιστα συχνά σας θυμίζουμε και ιστορίες από την πετυχημένη σειρά, όπως εκείνη με το επεισόδιο που έχει σταματήσει να προβάλλεται!

Υπάρχουν σκηνές που έπαιξαν μόνο μερικές ημέρες στον αέρα κατά την πρώτη προβολή της κι αυτό για τις ανάγκες του πρόμο της σειράς. Μία από τις σκηνές που κανείς μας δε θυμάται ήταν εκείνη που είδαμε στο τρέιλερ του 1998!

Πρόκειται για υλικό εμπνευσμένο από συγκεκριμένο επεισόδιο το οποίο μας θύμισε η σελίδα «Rareandmore» στο Facebook.

Δείτε το:

Κωνσταντίνου και Ελένης promo 2ης σεζόν!

Σπάνιο Promo τρέιλερ απο την αγαπημένη μας σειρά!

Posted by Rareandmore Greek 90's 00's tv on Wednesday, May 16, 2018
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share