Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πως είναι σήμερα ο "Νίνο Πούτσο" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης": Το διαζύγιο, η κόρη εκτός γάμου και ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί!

Ο ρόλος του που έμεινε στην ιστορία!

11 Ιουλίου 2021 14:06
Πως είναι σήμερα ο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς με ποιο χαρακτηριστικό του ρόλο τον "Νίνο Πούτσο" στο "Κωνσταντίνου και Ελένης" παρότι έπαιξε μόλις σε ένα επεισόδιο!

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 12 Σεπτεμβρίου 1951. Είναι γιος του ζωγράφου Μποστ. Επί αρκετά χρόνια υπήρξε υδατοσφαιριστής στην ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού. Εργάζεται ως ηθοποιός στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Το βιβλίο “Τα Σπίτια, η ζωή μου” αποτέλεσε την πρώτη λογοτεχνική του απόπειρα.

Οι σπουδές υποκριτικής και η καριέρα του ηθοποιού

Έχει, επίσης, μεταγλωτίσει τον χαρακτήρα του Λοχία και στις τρεις ταινίες της σειράς Αυτοκίνητα.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου σπούδασε υποκριτική στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν και επιπλέον τελείωσε τη θεατρική σχολή Κατσέλη το 1972. Έλαβε μέρος σε πάρα πολλές ταινίες, θεατρικές παραστάσεις και σίριαλ της τηλεόρασης, ερμηνεύοντας χαρακτηριστικούς ρόλους. Επίσης, έχει εργασθεί ως αφηγητής σε εκπομπές του ραδιοφώνου.

Πως είναι σήμερα ο 'Νίνο Πούτσο' από το 'Κωνσταντίνου και Ελένης'

Οι άριστες σχέσεις με την πρώην γυναίκα του

Η οικογενειακή φωτογραφία τους παρουσιάζει ενδιαφέρον για δύο λόγους: και για την αγάπη και το «μόνιασμα» που αποπνέει, σε αντίθεση με τις δυσκολίες και εντάσεις με τις οποίες έχουν συνδεθεί οι μεικτές οικογένειες, αλλά και για τη γοητευτική εμφάνιση του Μέντη, που έχει το ίδιο όνομα με τον παππού του, τον εμβληματικό σκιτσογράφο Μποστ. Επίκεντρο, το καθαρό, γαλάζιο βλέμμα του, που αποτυπώνεται αμέσως στη μνήμη.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου φαίνεται πως διατηρεί καλές σχέσεις όχι μόνο με τον γιο από τον πρώτο του γάμο – οποίος είναι στην αεροπορία, όπως έχει πει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του – αλλά και με την πρώην γυναίκα του, Μιμίκα, για την οποία έχει πει: «Γνωριστήκαμε στο κολυμβητήριο. Αγαπούσα πολύ την άθληση. Από μικρός έκανα ακόντιο, χάντμπολ, πάλη, βόλεϊ, αλλά η τρέλα μου ήταν το πόλο. Πού με έχανες, πού με έβρισκες, στο κολυμβητήριο δίπλα στο Ζάππειο. Χωρίσαμε με την πρώτη γυναίκα μου και -σημειωτέον- έχουμε ως σήμερα μια καταπληκτική σχέση».

Δήμητρα Παπαδήμα για τον Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Ο κορωνοϊός μας ένωσε σαν ζευγάρι»

Μία σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα ενώ αναφέρθηκε στο σύντροφό της ζωής της, Γιάννη Μποσταντζόγλου. Είναι μαζί τα τελευταία 28 χρόνια και έχουν αποκτήσει την μονάκριβη κόρη τους, Θαλασσινή. Μετά από ένα διάστημα που αποφάσισαν να χωρίσουν, η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου φαίνεται ότι κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια στη σχέση τους. Μάλιστα, όπως τόνισε η Δήμητρα Παπαδήμα, ο κορωνοϊός και ο κατ’οίκον περιορισμός τους ένωσαν σα ζευγάρι. «Με τον Μποσταντζόγλου είναι υπέροχη η σχέση μας. Ο κορωνοϊός μας έχει αναγκάσει να ζούμε μαζί καταπληκτικά κλεισμένοι στο σπίτι μας, όπως οι περισσότεροι. Ο κορωνοϊός μας ένωσε σαν ζευγάρι, έχουμε γίνει μια αγκαλιά», δήλωσε η ηθοποιός.

Πως είναι σήμερα ο 'Νίνο Πούτσο' από το 'Κωνσταντίνου και Ελένης'

Δήμητρα Παπαδήμα: «Δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτώ τον Γιάννη Μποσταντζόγλου»

Η ηθοποιός έχει μία κόρη, τη Θαλασσινή, την οποία έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Με τον Γιάννη ήμασταν μαζί ήδη τρία χρόνια. Εκείνος ήθελε να κάνουμε παιδί. Εγώ από την άλλη, δεν θεωρούσα τον εαυτό μου ικανό να γίνει μάνα. Πίστευα πως το φορτίο είναι μεγάλο. Εκείνη την περίοδο εργαζόμουν στην τηλεόραση. Οπότε και το προσπαθούσαμε και δεν το προσπαθούσαμε. Όταν έγινε η σύλληψη το κατάλαβα αμέσως. Έχω μια ιδιαίτερη σχέση με τον εαυτό μου, αλλά και με το κορμί μου. Στην αρχή, ένιωσα ένα τράβηγμα στο στομάχι, το οποίο όσο περνούσαν οι μέρες γινόταν ολοένα και πιο δυνατό. Χωρίς να κάνω το τεστ, είπα στον Γιάννη πως είμαι έγκυος. Μια – δυο μέρες αργότερα, έκανα το τεστ και επιβεβαιώθηκα». Από το 1992 μέχρι και σήμερα, η Δήμητρα Παπαδήμα είναι μαζί με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, ωστόσο δεν το συζητάει καν για γάμο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share