Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Θυμάστε τον «Νιόνιο τον Speed» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Απίστευτη η αλλαγή στην εμφάνισή του

Δε θα τον αναγνωρίζετε σήμερα

7 Ιουλίου 2021 17:50
Θυμάστε τον «Νιόνιο τον Speed» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Απίστευτη η αλλαγή στην εμφάνισή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον «Νιόνιο τον Speed», ο οποίος ήταν ένας από τις πιο χαρακτηριστικές προσωπικότητες στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Ο ίδιος έχει σημειώσει σήμερα μια φοβερή αλλαγή στην εμφάνισή του και δύσκολα θα μπορούσατε να τον αναγνωρίσετε.

Ο ηθοποιός Νίκος Κυριακίδης έμεινε χαραγμένος στη μνήμη μας με το προσωνύμιο «Νιόνιος ο Speed», τη στιγμή που πρωταγωνίστρια της σειράς περνά δύσκολες ώρες.

Βεβαια να υπενθυμίσουμε πως ο ίδιος που ενσάρκωσε τον κομπιναδόρο φίλο της Ελένης, έπαιξε και σε ένα από τα πρώτα επεισόδια της σειράς –ως οικολόγος και πατέρας του μικρού Χρυσάνθεμου-, χωρίς ωστόσο να του έχει δοθεί ένας ιδιαίτερος ρόλος.

Γι’ αυτό και όλοι τον θυμόμαστε ως επίδοξο παραγωγό της «μεξικάνικης» σειράς… Ελενάλντα.

Σήμερα, θα δυσκολευτεί να τον βρει κάποιος, αφού απέχει από τα φώτα και προτιμά να συμμετέχει σε θεατρικές δουλειές.

Δείτε τον λοιπόν πως είναι σήμερα:

Κωνσταντίνου και Ελένης Νιόνιος

Κωνσταντίνου και Ελένης Νίκος Κυριακίδης

Αποκάλυψη για το «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Άγρια» κόντρα μεταξύ πρωταγωνιστών!

Μια αποκάλυψη έγινε για το «Κωνσταντίνου και Ελένης», με πρωταγωνιστές της σειράς να φημολογείται πως βρίσκονται σε κόντρα τον τελευταίο καιρό.

Συνέντευξη στο περιοδικό Gala έδωσε η Ελένη Ράντου όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για το πώς είναι η σχέση της σήμερα με τον Χάρη Ρώμα.

«Τι συνέβη με τον Χάρη Ρώμα; Είπες κάτι κακό γι’ αυτόν;», ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου με την ηθοποιό να αναφέρει: «Καμία σχέση. Συνέχεια παίζεται στην αρένα ότι υπάρχει μια κόντρα μεταξύ μας. Δεν πρόκειται ποτέ να πω κάτι κακό για τον Χάρη γιατί του οφείλω δύο χρόνια απόλυτης ευεξίας», περιέγραψε.

Κωνσταντίνου και Ελένης καβγάδες

«Και το μεταξύ μας είναι πολύ αγαπησιάρικο και τον εκτιμώ. Απλά, επειδή έχω αρνηθεί, από προσωπική άποψη, να κάνω ξανά το Κωνσταντίνου και Ελένης, έχει δημιουργηθεί όλη αυτή η παραφιλολογία. Μπορεί και να κάνω και λάθος, αλλά τα Φιλαράκια δεν τα ξανακάνεις. Και τώρα που γίνονται, μου φαίνεται πολύ ζόρικο να δω τους ήρωες 50άρηδες. Μπορεί να κάνω και λάθος» πρόσθεσε η ηθοποιός.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share