Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Πέθανε ο Δημήτρης από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» - «Βαρύ» πένθος για τους συντελεστές της σειράς

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο

14 Μαΐου 2021 17:10
Πέθανε ο Δημήτρης από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» - «Βαρύ» πένθος για τους συντελεστές της σειράς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βαρύ» ήταν το πένθος για τους συντελεστές του «Κωνσταντίνου και Ελένης», καθώς ηθοποιός της σειράς έχασε τη ζωή του και προκάλεσε τη θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό χώρο.

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι μια τηλεοπτική σειρά του ANT1 που σημείωσε τεράστια επιτυχία και συνεχίζει να κάνει νούμερα ακόμα και σήμερα, παρά το γεγονός πως παίζεται σε επανάληψη πολλά χρόνια.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Νεκρός ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες

Το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει τη σειρά, ωστόσο κάποιοι από τους ηθοποιούς που έκαναν έστω και ένα «πέρασμα» δεν βρίσκονται πια μαζί μας, όπως κι εκείνος που πέθανε το Πάσχα.

Ο Απόστολος Σουγκλάκος έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2006 σε ηλικία 56 ετών. Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια επαγγελματικού του ταξιδιού στη Ρόδο και έμεινε σε κώμα στο νοσοκομείο δύο εβδομάδες. Πέθανε στις 5 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς.

Θυμάστε τον «Νίκο Γρέβια» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δε θα τον αναγνωρίζατε σήμερα

Θυμάστε τον «Νίκο Γρέβια» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήτοι το δικηγόρο του «Κατακουζηνού»; Με 23 χρόνια να έχουν περάσει από την έναρξη της ιστορικής σειράς του ΑΝΤ1, σχεδόν... δε θα τον αναγνωρίζατε για το πώς είναι σήμερα.

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι μια από τις πιο επιτυχημένες στην ελληνική τηλεόραση, η οποία μέχρι σήμερα καταφέρνει να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Έτσι είναι σήμερα ο «Νίκος Γρέβιας»

Ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς χαρακτήρες της σειράς ήταν ο Νίκος Γρέβιας, ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού.

Ο Ηλίας Ζερβός, όπως είναι το κανονικό όνομα του δικηγόρου της σειράς, αποφεύγει τα φώτα και σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις, αλλά ο φακός τον... έπιασε πρόσφατα, δείχνοντας την αλλαγή στον ίδιο μετά από τόσα χρόνια.

Ηλίας Ζερβός σήμερα

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share