Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη φρίκης για τη νεκρή Νταϊάνα: Που έχουν βάλει τη σορό της;

Φουντώνουν οι φήμες για το μυστικό τάφο της...

4 Μαΐου 2021 10:39
Αποκάλυψη φρίκης για τη νεκρή Νταϊάνα: Που έχουν βάλει τη σορό της;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φουντώνουν οι φήμες για μυστικό τάφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα 24 χρόνια από το θάνατό της. Η “θλιμμένη πριγκίπισσα”, όπως την έλεγε ο λαός, σκοτώθηκε στις 31 Αυγούστου του 1997. Η κηδεία της έγινε στο Αββαείο του Γουέστμινστερ και στη συνέχεια το φέρετρο μεταφέρθηκε στο Άλθορπ, όπου έγινε η ταφή στο κτήμα της οικογένειας Σπένσερ. Ενώ, σοκάρει η νέα φωτογραφία με τη σορό της, λίγα λεπτά μετά το τροχαίο!

Πλέον όμως πολλοί είναι εκείνοι που αμφισβητούν ότι η σορός της βρίσκεται εκεί, υποστηρίζοντας ότι τελικά τάφηκε στο οικογενειακό παρεκκλήσι των Σπένσερ, στο Νόρθαντς. Οι φήμες φουντώνουν λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας που έχουν ληφθεί στο παρεκκλήσι.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν αισθητήρες στην οροφή και στο πάτωμα της κρύπτης, ενώ υπάρχει πινακίδα που προειδοποιεί ότι ο χώρος παρακολουθείται, αλλά και αφίσες που ενημερώνουν τους επισκέπτες πως παρακολουθούνται από ειδικά συστήματα.

Τάφος της Νταιάννα

Ο αδελφός της πριγκίπισσας έκανε μάλιστα γνωστό ότι τέσσερις φορές, μέσα στα 20 χρόνια από τον θάνατό της, έχουν επιχειρήσει άγνωστοι να διανοίξουν τον τάφο, χωρίς τελικά να τα καταφέρουν.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τα κίνητρα απόπειρας κλοπής της σορού της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών θα μπορούσαν να είναι πολλά. Οι δράστες, ίσως, να ήταν φανατικοί θαυμαστές της Νταϊάνας, που ήθελαν να δουν την σορό, ίσως κάποιοι από αυτούς να είχαν οικονομικά κίνητρα, αλλά υπάρχει και μια θεωρία συνωμοσίας.

Ενώ, ένα νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε προκάλεσε ταραχή στο Buckingham. Αυτή τη φορά έγινε γνωστή μία καταγγελία για τον Κάρολο, ο οποίος δε δίστασε να ρίξει "λάσπη" στην πριγκίπισσα Νταϊάνα ακόμα και μετά από το θάνατό της και συγκεκριμένα, στην ημέρα της κηδείας της.

"Απόπειρα κλοπής της σορού...": Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η "θλιμμένη" πριγκίπισσα Νταϊάνα, όπως την έλεγε ο λαός, σκοτώθηκε στις 31 Αυγούστου του 1997. Η κηδεία της έγινε στο Αββαείο του Γουέστμινστερ και στη συνέχεια το φέρετρο μεταφέρθηκε στο Άλθορπ, όπου έγινε η ταφή στο κτήμα της οικογένειας Σπένσερ.

Ωστόσο, πλέον πολλοί είναι εκείνοι που αμφισβητούν, ότι η σορός της βρίσκεται εκεί, υποστηρίζοντας ότι τελικά τάφηκε στο οικογενειακό παρεκκλήσι των Σπένσερ, στο Νόρθαντς. Οι φήμες φουντώνουν λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας που έχουν ληφθεί στο παρεκκλήσι.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν αισθητήρες στην οροφή και στο πάτωμα της κρύπτης, ενώ υπάρχει πινακίδα που προειδοποιεί ότι ο χώρος παρακολουθείται, αλλά και αφίσες που ενημερώνουν τους επισκέπτες πως παρακολουθούνται από ειδικά συστήματα.

τάφος πριγκίπισσας Νταϊάνα

Ο αδελφός της πριγκίπισσας έκανε, μάλιστα, γνωστό ότι τέσσερις φορές, μέσα στα 20 χρόνια από το θάνατό της, έχουν επιχειρήσει άγνωστοι να διανοίξουν τον τάφο, χωρίς τελικά να τα καταφέρουν. Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τα κίνητρα απόπειρας κλοπής της σορού της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών θα μπορούσαν να είναι πολλά.

Οι δράστες, ίσως, να ήταν φανατικοί θαυμαστές της Νταϊάνας, που ήθελαν να δουν τη σορό, ίσως κάποιοι από αυτούς να είχαν οικονομικά κίνητρα, αλλά υπάρχει και μια θεωρία συνωμοσίας. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μια εξομολόγηση της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share