Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021

Ο Άγιος Παΐσιος σε σπάνιο βίντεο κατά τη Θεία Λειτουργία στο Άγιο Όρος

Καταγράφεται στην κάμερα την ώρα της προσευχής του

25 Ιανουαρίου 2021 12:39
Ο Άγιος Παΐσιος σε σπάνιο βίντεο κατά τη Θεία Λειτουργία στο Άγιο Όρος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο Άγιος Παΐσιος εμφανίζεται σε βίντεο στο Άγιο Όρος κατά τη διάρκεια Θείας λειτουργίας. Εκεί καταγράφεται από την κάμερα η παρουσία του και οι ασπασμοί του, καθώς και η ώρα της προσευχής του.

Ο Άγιος Παΐσιος, κατά κόσμον Αρσένιος Εζνεπίδης (1924-1994), είναι η μεγαλύτερη μορφή του συγχρόνου ορθοδόξου Μοναχισμού, με ακτινοβολία η οποία από πολλού έχει υπερβεί τα στενά όρια της Ελλάδος, αλλά και των ελληνοφώνων τοπικών Εκκλησιών, και έχει απλωθεί σε ολόκληρη την Ορθοδοξία.

Παράλληλα δείτε τι είχε πει ο Άγιος Παΐσιος για τον καρκίνο που σίγουρα θα σας σοκάρει.

Προφητεία του Αγίου Παϊσίου για το εμβόλιο που σοκάρει (Video)

Σοκάρει με την προφητεία που επιβεβαιώνεται με ακρίβεια για τον κορωνοϊό ο Άγιος Παΐσιος, ο οποίος είχε πει χαρακτηριστικά πως τα πράγματα προχωρούν κανονικά, τόσο για την πανδημία όσο και για το εμβόλιο.

Αυτό που δεν έχει επιβεβαιωθεί, βέβαια, αλλά παραμένει ανατριχιαστικό ως πρόβλεψη, είναι ο όρος «σφραγισμένα» σκυλιά, που έχει χρησιμοποιήσει, για να περιγράψει το πώς θα είναι οι άνθρωποι, ελεγχόμενοι, στο μέλλον, ενώ τρομερά είναι και όσα έχει γράψει για το μέλλον της Ελλάδας, με την προφητεία αυτήν, όμως, να βρίσκεται αυτή τη στιγμή φυλαγμένη στο Άγιο Όρος, χωρίς να υπάρχει προς το παρόν απόλυτη πρόσβαση σε όσα έχει πει, τα οποία μπορεί να είναι αρκετά κατατοπιστικά για τα μελλούμενα.

Δείτε όσα αναφέρονται:

«Τα σημεία των καιρών θα προειδοποιήσουν για την έλευσή τους».

«…έτσι σιγά – σιγά θα έρθει και το σφράγισμα».

«…μετά θα αρχίσουν να σκοτώνουν και τους ανθρώπους».

«Τώρα πάλι παρουσιάσθηκε μία αρρώστια, για την οποία βρήκαν ένα εμβόλιο που θα είναι υποχρεωτικό και, για να το κάνει κανείς, θα τον σφραγίζουν».

«Αργότερα όποιος δεν θα είναι σφραγισμένος με τον αριθμό 666 δεν θα μπορεί ούτε να πουλά ούτε να αγοράζει ή να παίρνει δάνειο, να διορίζεται κ.τ.λ.».

«Μου λέει ο λογισμός ότι ο Αντίχριστός με αυτό το σύστημα θέλησε να πιάσει όλον τον κόσμο και, άμα δεν είναι κανείς στο σύστημα, δεν θα μπορεί να δουλέψει κ.τ.λ. Θα επιβληθεί έτσι με ένα οικονομικό σύστημα που θα ελέγχει την παγκόσμια οικονομία, και μόνον όσοι θα έχουν δεχθεί το σφράγισμα, το χάραγμα με τον αριθμό 666, θα μπορούν να έχουν εμπορικές συναλλαγές».

«Τι θα πάθουν όμως οι άνθρωποι που θα σφραγίζονται!…».

«Όσοι δεν σφραγιστούν, θα περάσουν καλύτερα από τους άλλους, γιατί ο Χριστός όσους δεν σφραγιστούν θα τους βοηθήσει».

«Μας περιμένουν γεγονότα, αλλά δεν θα σταθούν αυτά πολύ. Όσο εξαλείφθηκε η Ορθοδοξία με τον κομμουνισμό, τόσο θα εξαλειφθεί και τώρα».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share