Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Θυμάστε τους ONE; Δείτε πως είναι σήμερα ο Πάνος!

Απίστευτη αλλαγή!

7 Αυγούστου 2019 10:25
Θυμάστε τους ONE; Δείτε πως είναι σήμερα ο Πάνος!

Θυμάστε τους ONE; Το αγαπημένο συγκρότημα των 90; Δείτε πως είναι σήμερα ο Πάνος και θα πάθετε πλάκα. Απίστευτη αλλαγή. Θυμάστε τον Σαρμπέλ; Δείτε πως είναι σήμερα, που είναι και τι κάνει!

Ο 39χρονος τραγουδιστής ασχολείται ακόμη με τη μουσική ωστόσο, δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις και κρατάει χαμηλό προφίλ.

Στο παρελθόν είχε μιλήσει πολλές φορές για την διάλυση του συγκροτήματος και είχε πει πως είχε στεναχωρηθεί, αφού έληξε τόσο άδοξα.

«Βίωσα τη διάλυση των One με στεναχώρια και θυμό. Δεν μπορώ να πω ότι μπορούσα να κάνω κάτι άλλο για αυτό. Ήταν μια απόφαση του Θεοφάνους. Μπορώ να πω ότι στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Και λόγω του ότι είμαι ένας ρομαντικός άνθρωπος, αλλά και λόγω του ότι ήταν κάτι που το πονούσα. Μεγάλωσα με αυτό. Ήταν μια κατάσταση που ήταν η καθημερινότητα μου. Θεωρώ ότι ο Θεοφάνους ίσως να βιάστηκε λίγο να διαλύσει το συγκρότημα. Θα ήταν καλύτερα αν ήταν λίγο ακόμα, νομίζω είχαν να δώσουν κι άλλοι οι One», είχε δηλώσει

Θυμάστε την Πέπη από τα «Εγκλήματα»; Δείτε πως είναι σήμερα η κολλητή της Σωσώς!

Έχουν περάσει 19 χρόνια από τα «Εγκλήματα»! Η Φωτεινή Μπαξεβάνη, που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο της Πέπης στη σειρά του ΑΝΤ1 που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, αφού ήταν κολλήτη της Καίτη Κωνσταντίνου, τη ν«εγκληματική» Σωσώ!

Δείτε πως είναι σήμερα... Εμείς πιστεύουμε ότι δεν έχει αλλάξει και πολύ απο τότε! Νεκροί 3 πρωταγωνιστές από τα "Εγκλήματα"!

Δείτε πώς είναι σήμερα η Σμαράγδα από το «Εμείς κι εμείς» (photos)

Την Σμαράγδα Διαμαντίδου τη γνωρίσαμε ως Σμαράγδα Λαζαρίδου στην τηλεοπτική σειρά του Mega«Εμείς κι εμείς» που έκανε πρεμιέρα το 1994. Την απολαύσαμε σε 4 κύκλους και 140 επεισόδια. Θα πάθετε πλάκα: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 40 της χρόνια η Αφροδίτη από το «Άκρως Οικογενειακόν» (Photo)

Μετά το τέλος της σειράς, όμως, το 1998, εκείνη απομακρύνθηκε από την τηλεόραση. Σήμερα, ζει στην Αθήνα με τον σύζυγο και τα παιδιά της, έχοντας επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά, λατρεύει το Twitter. Συνδέεται, μάλιστα, καθημερινά και μοιράζεται σκέψεις και φωτογραφίες από τη σημερινή της ζωή.

Έχουν περάσει περίπου 20 χρόνια από την τελευταία φορά που την απολαύσαμε τηλεοπτικά. Πόσο διαφορετική είναι εν έτει 2017;

Η Σμαράγδα μεγάλωσε, ωρίμασε και παρότι δε θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που θυμόμαστε ως μία εκ των δύο αδερφών Λαζαρίδου, παραμένει εντυπωσιακή!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share