Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Σαρμπέλ; Δείτε πως είναι σήμερα, που είναι και τι κάνει!

Πως σας φαίνεται;

7 Αυγούστου 2019 09:47
Θυμάστε τον Σαρμπέλ; Δείτε πως είναι σήμερα, που είναι και τι κάνει!

Είχαμε καιρό να δούμε τον Σαρμπέλ...άραγε πως είναι σήμερα και τι κάνει στη ζωή του;

Ο ίδιος αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του μια φωτογραφία από την Αγγλία που πλέον ζει και εργάζεται. Ο Κύπριος τραγουδιστής που έκανε καριέρα στην χώρα μας και μετά την συμμετοχή του στην Eurovision 2007 για την Ελλάδα αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρο του στην Βρετανία, πλέον είναι παντρεμένος και σήμερα ποζάρει αγκαλιά με την εκπρόσωπο της χώρας στο μουσικό διαγωνισμό, Lucie Jones, παρουσιάζοντας την με το σχόλιο:

«Καλή τύχη Lucie Jones! Σας παρουσιάζω την της εκπρόσωπο της Μεγάλης Βρετανίας στο διαγωνισμό τραγουδιού της γιουροβίζιον. Απήλαυσε την εμπειρία, είμαι τόσο περήφανος για σένα».

Βέβαια βλέποντας τον τότε και τώρα ο Σαρμπέλ δεν έχει αλλάξει και πολύ, αν και έχουν περάσει χρόνια. Νίκος Μίχας: Δεν φαντάζεστε που είναι και τι κάνει σήμερα! (Video)

Είμαι Αλβανός! Δεν ντρέπομαι..." Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται!

Πασίγνωστος τραγουδιστής που κάνει θραύση στην ελληνική μουσική σκηνή αποκάλυψε πως δεν είχε επιτυχία στις γυναίκες, διότι κατάγεται από την Αλβανία! Η απόλυτη ντροπή: O Sin Boy λέει σε παιδάκια της Κρήτης να φυτεύουν χασίς και να ληστεύουν!

Ο τραγουδιστής μίλησε επίσης για το πραγματικό του όνομα και τον ρατσισμό που δέχθηκε.

Ο λόγος για τον Sin Boy του ΜΑΜΑ, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Γρηγρόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 The 2Night Show!

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Γεννήθηκα στην Ελλάδα, αλλά είμαι από την Αλβανία! Οι γονείς μου ήρθαν μετανάστες από την Αλβανία. Περάσαμε δύσκολα χρόνια, αλλά τώρα βγάζω λεφτά και τρώμε όλοι. Έχω περάσει εποχές να τρώω ψωμί με λάδι και αλάτι, οι Αλβανοί θα το καταλάβουν αυτό. Πολλοί μετανάστες Αλβανοί το έχουν περάσει αυτό το στάδιο, το έχω περάσει κι εγώ και είμαι περήφανος που το έχω περάσει γιατί με έχει κάνει πιο δυνατό. Έχω βιώσει πάρα πολύ ρατσισμό στην Ελλάδα, δεν με θέλανε οι γκόμενες γιατί ήμουν Αλβανός. Οι γονείς τους, τους λέγανε “μην κάνεις παρέα με αυτόν, είναι Αλβανός”».

Όσο για το όνομά του είπε: «Το όνομά μου ήταν ιδέα του Stan. To όνομά μου είναι Augustin Θοδωρής Gega. Το Sin Boy βγήκε γιατί ήθελα να βάλω στο όνομα κάτι με Boy. Είχα κάτι άλλο μπροστά, όχι το Sin. Και είπε ο Stan, Sin Boy. Και λέω…. γαμ@το». Tι δήλωσε επίσης για τον Αντώνη Κανάκη, κάνοντάς του επίθεση!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share