Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Aνέστης Βλάχος: «Δεν περίμενα να περάσω τέτοια μαύρα γεράματα ζητιανεύα για να ζήσω»

Συγκλονίζει η ιστορία του...

1 Αυγούστου 2019 15:29
Aνέστης Βλάχος: «Δεν περίμενα να περάσω τέτοια μαύρα γεράματα ζητιανεύα για να ζήσω»

Ο Ανέστης Βλάχος μιλάει στην εφημερίδα Espresso και αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη ζωή του. Μένοντας σε μια «δύσκολη» περιοχή, όπως η πλατεία Βικτωρίας, ομολογεί ότι φοβάται.

«Ο νταής του κινηματογράφου, από τους ρόλους εννοώ, προτού πέσει ο ήλιος πάει σπίτι του. Κλειδώνω, αμπαρώνω και είναι τραγική κατάσταση στα γεράματά μου να φοβάμαι να βγω έξω. Εγώ εδώ στην πλατεία Βικτωρίας έζησα πενήντα χρόνια. Ήταν μια χαρούμενη περιοχή. Φοβάμαι όχι μήπως με σκοτώσουν, αυτό είναι το λιγότερο, αλλά τον βασανισμό και τον εκβιασμό που κάνουν στον δρόμο ακόμα και για πέντε ευρώ». 19+ 1 παλιοί Έλληνες ηθοποιοί που βρήκαμε πώς ήταν στα νιάτα τους!

Τα μόνα του έσοδα προέρχονται από τη σύνταξη που παίρνει. «Δεν περίμενα να περάσω τέτοια μαύρα γεράματα, γιατί δουλεύω από 11 χρόνων παιδί και τώρα είμαι 79. Κάθε φορά που πάω να πληρωθώ, κάθε μήνα, τρέμει η ψυχή μου και λέω “θα προλάβω να πληρώσω το φως και τα χαράτσια;»”. Ζω και με αυτό το άγχος».

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Πριν 30 χρόνια βρήκα τον άνθρωπο μου. Αν κυβερνούσαν γυναίκες θα ήμουν ευτυχισμένος»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά ζει χρόνια στην Αθήνα και είναι 57 ετών. Παιδί μεσοαστικής οικογένειας και για 30 χρόνια με τη σύντροφό του και ηθοποιό Έφη Μουρίκη. Ξεσπά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης! - Δεν τον σταματάει τίποτα!

Σε συνέντευξή του στο bovary.gr μιλά για τα παιδικά του χρόνια, για τον άνθρωπό του όπως αποκαλεί την Έφη Μουρίκη, για τη “Μουρμούρα” αλλά και για το ενδεχόμενο να κυβερνούσαν οι γυναίκες. «Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη. Έχω και καλές αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια, αλλά ίσως υπερισχύουν οι άλλες. Δεν ήταν μια οικογένεια τόσο καλά οργανωμένη και προστατευτική για τα παιδιά της. Υπήρχαν διχόνοιες, ζήλιες, διχογνωμίες. Όλα όσα συμβαίνουν μέσα σε μια κλασική μεσοαστική οικογένεια, που νομίζει ότι παρέχοντας κάποια υλικά αγαθά στο παιδί, όλα είναι τακτοποιημένα».

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Έφη Μουρίκη

«Με την Εφη συναντηθήκαμε πρώτη φορά πριν από τριάντα ένα χρόνια: Είχε έρθει στην Θεσσαλονίκη με τον “Γλάρο” του Τσέχωφ από τον Ζυλ Ντασέν. Από τότε είμαστε μαζί. Με το καλημέρα κατάλαβα ότι βρήκα τον άνθρωπο της ζωής μου. Αυτόν τον έρωτα δεν τον είχα ξανανοιώσει ποτέ. Ως τότε νόμιζα ότι ερωτευόμουν.

'Οταν ήρθε ο απόλυτος έρωτας, κατάλαβα. Αυτή η γυναίκα με σημάδεψε. Ημουν 26 και είμαι 57…» Η σχέση μας διατηρείται γιατί για εμάς είναι το πρωταρχικό -μετά έρχονται όλα τα άλλα. Η ζωή είναι πιο δύσκολη από μια παράσταση ή έναν ρόλο. Εκεί πρέπει να είσαι μαέστρος, να αφουγκράζεσαι, να αλλάζεις. Θέλει σκληρή δουλειά. Ο άντρας παθαίνει πανικούς κατά τακτά χρονικά διαστήματα.

Έχει μάθει μέσα από την πατριαρχική οικογένεια να είναι ο λεβέντης, ο βασιλιάς. Όταν γνωρίσει μια γυναίκα και καταλάβει ότι αυτή θα τον συνοδεύει στη ζωή του, και δεν είναι η μανούλα του, ταράζεται. Γιατί δεν έχει μάθει να ισοφαρίζει με την γυναίκα. Αυτό το επί ίσοις όροις του προκαλεί έναν πρώτο πανικό. Αν το καταλάβει και το αλλάξει, θα προχωρήσει.

Οι γυναίκες, έτσι κι αλλιώς, έχουν μεγαλύτερη προσωπικότητα από εμάς -αποδεδειγμένο αυτό. Αν κυβερνούσαν οι γυναίκες, εγώ θα ήμουν ευτυχισμένος. Είστε ένα τσουνάμι. Διορατικότητα, σβελτάδα, οξύνεια, πολύ πιο πάνω από των ανδρών. Πιστεύω πολύ στις γυναίκες.

Αισθάνομαι έναν τεράστιο έρωτα για την Εφη και δεν θέλω να σταματήσω να είμαι ερωτευμένος. Η αγάπη είναι καλή, αλλά εγώ προτιμώ τον έρωτα. Το γεγονός ότι είμαστε μόνο οι δυό μας ενδυναμώνει την σχέση. Προσωπικά με ενδιέφερε πολύ αυτό το ντουέτο”.

Η Μουρμούρα και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη

«Οταν έφυγε από τη Μουρμούρα η Δάφνη (σ.σ. Λαμπρόγιαννη), πριν βρεθεί η Κλέλια (σ.σ. Ρένεση), πραγματικά την θεωρούσα αναντικατάστατη και το δίδυμό μας μαγικό. Φοβόμουν αν με την επόμενη θα έβγαινε αυτή η χημεία που είχαμε με την Δάφνη…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share