Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σούσουρο με τον Σκλαβενίτη: Έκτακτη ανακοίνωση αποκαλύπτει το σκάνδαλο! Πελάτες προσοχή

Έσκασε τώρα!

15 Σεπτεμβρίου 2021 20:00
Σούσουρο με τον Σκλαβενίτη: Έκτακτη ανακοίνωση αποκαλύπτει το σκάνδαλο! Πελάτες προσοχή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Σωματείο Εργαζομένων στις Ε.Υ. Σκλαβενίτης εξέδωσε ενημερωτικό δελτίο προς τους εργαζόμενους της επιχείρησης με όσα δικαιούνται.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ/ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ/ΡΕΠΟ/ΩΡΑΡΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ.

Σούσουρο με τον Σκλαβενίτη: Έκτακτη ανακοίνωση αποκαλύπτει το σκάνδαλο! Πελάτες προσοχή

Κίνηση «σεισμός» του Σκλαβενίτη: Αφορά όλους τους πελάτες

Σε μια κίνηση για να εδραιώσει ακόμα περισσότερο την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά προχώρησε ο Σκλαβενίτης. Παράλληλα, τα... σπάει η νέα μεγάλη προσφορά από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα η αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ μέσω της θυγατρικής της Γλάρος –η οποία με τη σειρά της ελέγχεται 100% από την Σκλαβενίτης – με αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία, επεξεργασία και τυποποίηση αλλά και συσκευασία κρεάτων που έχει συσταθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο, επιδιώκει να ενισχύσει την είσοδο της στο συγκεκριμένο χώρο.

Η Γλάρος δημιούργησε τη Meat House η οποία ενισχύθηκε το καλοκαίρι με κεφάλαια 600.000 ευρώ προκειμένου να επεκτείνει τη δραστηριότητά της στο κρέας.

Έτσι, οι πελάτες του Σκλαβενίτη θα γνωρίζουν στο εξής ότι τα συσκευασμένα προϊόντα κρέατος Meat House αποτελούν ένα επώνυμο προϊόν ιδιωτικής ετικέτας του συγκεκριμένου ομίλου.

Κίνηση «σεισμός» του Σκλαβεντίτη

Οι φιλοδοξίες στον όμιλο κρέατος είναι πολλές καθώς πλέον οι πωλήσεις θα υποστηρίζονται από ένα τεράστιο δίκτυο 522 σημείων πώλησης το οποίο αποτελείται από τις αλυσίδες Σκλαβενίτης, Χαλκιαδάκης και The MART.

Να σημειωθεί ότι στο χαρτοφυλάκιο της «Γλάρος» περιλαμβάνονται επίσης -πέρα από τη Meat House και το κρέας με μερίδιο συμμετοχής 90% η βιομηχανία προϊόντων ζύμης και αρτοσκευασμάτων Baker Master, με συμμετοχή 40% η εταιρεία εμπορίας και επεξεργασίας αλιευμάτων Genfroco, με 70% η ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία Bonora και με 90,5% η εταιρεία επενδύσεων και επενδυτικών υπηρεσιών ΑΝΙΚΑ.

Ανατροπή μεγατόνων από τον Σκλαβενίτη: Η νέα συνεργασία που ταράζει την αγορά

Μια τεράστια ανατροπή φέρνει ο Σκλαβενίτης στην αγορά, τη στιγμή που η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έμοιαζε να υποχωρεί, αλλά το... ρεφάρισμά της μέσω Cosmote πρέπει να θεωρείται βέβαιο.

Συγκεκριμένα, με την εκ νέου τους συνεργασία, έκπτωση 8% στην τελική τιμή ραφιού σε επώνυμα προϊόντα στα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» προσφέρει, σε όλους τους συνδρομητές Cosmote, η νέα συνεργασία του COSMOTE DEALS for YOU με τη μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της χώρας.

Αποκλειστικά οι συνδρομητές COSMOTE, μέσω του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU, έχουν δυνατότητα απόκτησης προϊόντων από κατηγορίες ειδών τροφίμων και πρώτης ανάγκης σε προνομιακές τιμές.

Αναφέροντας τον κωδικό COSMOTE DEALS for YOU στο ταμείο, οι συνδρομητές COSMOTE λαμβάνουν αυτόματα έκπτωση στο σύνολο των προϊόντων που έχουν επιλέξει και συμμετέχουν στην προσφορά.

Τα προϊόντα που συμμετέχουν στην προσφορά ανανεώνονται σε μηνιαία βάση και οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για αυτά, στις εφαρμογές My COSMOTE και WHAT’S UP. Οι συνδρομητές μπορούν να εξαργυρώσουν έως δύο κωδικούς COSMOTE DEALS for YOU κάθε ημέρα ανά σύνδεση, σε όλο το δίκτυο της «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», το οποίο διαθέτει πάνω από 400 καταστήματα πανελλαδικά.

Όλοι οι συνδρομητές COSMOTE -σταθερής, κινητής, καρτοκινητής ή COSMOTE TV- μπορούν να απολαμβάνουν τις αποκλειστικές προσφορές COSMOTE DEALS for YOU για φαγητό, shopping, ψυχαγωγία, αυτοκίνητο, αποδράσεις και super market, μέσα από περισσότερες από 65 συνεργασίες, που έχει εξασφαλίσει η COSMOTE για αυτούς. Το COSMOTE DEALS for YOU εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες προσφορές, παρέχοντας αμέτρητες επιλογές σε όλη την Ελλάδα.

Νέα συμφωνία του Σκλαβενίτη

Οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να εκδώσουν μοναδικό εννιαψήφιο κωδικό, με τον οποίο αποκτούν πρόσβαση στις αποκλειστικές προσφορές του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU, μέσα από τις εφαρμογές My COSMOTE και WHAT’S UP στο App Store, το Google Play και το App Gallery. Ο κωδικός έχει κόστος 0,20€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), μπορεί να εξαργυρωθεί παράλληλα σε περισσότερους από έναν συνεργάτη και είναι ενεργός για 14 ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης του.

Περισσότερες πληροφορίες για τις μοναδικές προσφορές COSMOTE DEALS for YOU στο: cosmote.gr/dealsforyou.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share