Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σούσουρο με τα Lidl: Πανικός στα καταστήματα από 30/11

Τι πρόκειται να συμβεί;

27 Νοεμβρίου 2020 06:47
Σούσουρο με τα Lidl: Πανικός στα καταστήματα από 30/11
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Πανικός" με το φυλλάδιο που βγάζουν τα Lidl από 30/11 έως 05/12 και αυτό γιατί "χτυπάνε" τον ανταγωνισμό με προσφορές επώνυμων προϊόντων που όλοι έχουν ανάγκη για το σπίτι και το ψυγείο τους, ενημερώνοντας μάλιστα τους καταναλωτές τους, νωρίτερα, από τους υπόλοιπους για όσα… έρχονται.

Συγκεκριμένα, μέσα από την επίσημη σελίδα της γνωστής αλυσίδας στο Facebook, είδαμε ένα teaser, το οποίο προαναγγέλλει τις προσφορές που θα δούμε από την ερχόμενη Δευτέρα 30/11. Εκτός από τις προσφορές, δείτε εδώ και κάποιες καταγγελίες.

Δείτε το εξώφυλλο με τις προσφορές στο Athensmagazine.gr:

"Με κάθε αγορά 25 ευρώ...": Έκτακτη ανακοίνωση από τα Lidl

Η Lidl Ελλάς ξεδιπλώνει την παραμυθένια ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων με μια διαφημιστική ταινία που έρχεται να μας υπενθυμίσει το μυστικό συστατικό που κάνει τις γιορτές ξεχωριστές.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει τα Χριστούγεννα τόσο παραμυθένια; Αυτό είναι που αναρωτιέται η πρωταγωνίστρια της ταινίας, ένα κοριτσάκι με ανήσυχο πνεύμα και διάθεση να εξερευνήσει. Για να βρει την πολυπόθητη απάντηση, η πρωταγωνίστρια θα κινήσει γη και ουρανό για να ανακαλύψει το πιο τέλειο χριστουγεννιάτικο παραμύθι του κόσμου.

Μέσα από τα μάτια της παρακολουθούμε ένα εντυπωσιακό ταξίδι με μάγους, ξωτικά, γίγαντες, ακόμα και δράκους. Θα συμβουλευτεί την κορυφαία συγγραφέα παιδικών παραμυθιών Κάρμεν Ρουγγέρη, αλλά τελικά δεν θα καταφέρει αυτό που ήθελε… τουλάχιστον προσωρινά. Γιατί στο τέλος της ημέρας, ένα αυτοσχεδιαστικό παραμύθι που θα της πει ο πατέρας της, εμπνευσμένο από τα προϊόντα της Lidl Ελλάς, θα αποκαλύψει αυτό που υποπτευόμασταν από την αρχή. Το μυστικό συστατικό που κάνει τα παραμύθια, τις γιορτές και όλες τις στιγμές ξεχωριστές είναι η αγάπη.

Την ταινία υπογράφει η The Newtons Laboratory, ενώ την παραγωγή επιμελήθηκε η Filmiki, με σκηνοθέτη τον Χρήστο Κανάκη, τηρώντας αυστηρά τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας και πρωτόκολλα ασφαλείας. Μπορείτε να την απολαύσετε εδώ:

Η μαγεία των φετινών Χριστουγέννων στα Lidl συμπληρώνεται με τον παραμυθένιο κόσμο των ηρώων της Storyland. O Άγιος Βασίλης, το Έλατο, ο Χιονάνθρωπος, το Ξωτικό και ο Τάρανδος διηγούνται τα πιο συναρπαστικά παραμύθια με τη φωνή της Κάρμεν Ρουγγέρη. Φιγούρα-«έκπληξη» η Κυρία Σάντα, η οποία δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ηχογραφήσουν τη δική τους ιστορία.

Με κάθε αγορά αξίας €25, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν ένα αυτοκόλλητο από το ταμείο των καταστημάτων και να κάνουν δικές τους τις νέες φιγούρες Storyland. Με τη συλλογή 8 αυτοκόλλητων στην ειδική καρτέλα, μπορούν να αποκτήσουν τον ήρωα της επιλογής τους!

Η Lidl Ελλάς, μέσα από τον δικό της κόσμο παραμυθιών, σας καλεί να ανακαλύψετε μαζί της το συστατικό που θα κάνει και φέτος τις γιορτές σας ξεχωριστές!

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share