Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος υπερπροσφορά: Το προϊόν που λατρεύουν όλα τα πιτσιρίκια σε μισή τιμή

Προλάβετε την προσφορά!

7 Σεπτεμβρίου 2020 13:32
ΑΒ Βασιλόπουλος υπερπροσφορά: Το προϊόν που λατρεύουν όλα τα πιτσιρίκια σε μισή τιμή

Βρήκαμε στα ΑΒ Βασιλόπουλος το προϊόν που θα λατρέψουν όλα τα πιτσιρίκια και θα βρείτε σε μισή τιμή.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στέκεται πάντα δίπλα στους καταναλωτές και φροντίζει για τις ανάγκες τους. Σε καίριες εποχές, προχωρά σε σημαντικές προσφορές, οι οποίες ανταποκρίνονται στις εκάστοτε συνθήκες, όπως τώρα που ξεκινά η νέα σχολική χρονιά, δείτε εδώ μια ακόμη προσφορά για σχολικά είδη.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει και βρίσκει καθημερινά για εσάς τις κορυφαίες προσφορές των σούπερ μάρκετ για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Έτσι και σήμερα ξεφυλλίζοντας το φυλλάδιο προσφορών της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος βρήκαμε την απόλυτη προσφορά!

Πρόκειται για τα δημητριακά της εταιρίας Nestle που θα βρείτε σε μισή τιμή για να προσφέρετε στα παιδιά της την ενέργεια και τις απαραίτητες βιταμίνες που χρειάζονται για να ξεκινήσουν τη μέρα τους και να αντεπεξέλθουν στο καθημερινό τους απαιτητικό πρόγραμμα.

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 09/09/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

Εβδομάδα προσφορών στον ΑΒ Βασιλόπουλο

Σούπερ είναι οι προσφορές που έχει αυτή την εβδομάδα η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία είναι πάντα δίπλα στους καταναλωτές.

Συγκεκριμένα, τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος -που πρόσφατα έκαναν μια τρομερή συνεργασία- δεν σταματούν τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Από την Πέμπτη 03/09, λοιπόν, ξεκίνησαν οι μεγάλες προσφορές σε πολλά προϊόντα πρώτης ανάγκης, οι οποίες ισχύουν μέχρι και την Τετάρτη 09/09.

Στο εβδομαδιαίο φυλλάδιο μπορείτε να δείτε όλες τις συμφέρουσες προσφορές για εσάς αλλά και για την οικογένειά σας και να επωφεληθείτε από αυτές. Μπείτε εδώ και δείτε αναλυτικά το φυλλάδιο.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Συνεργασία ματ - Η κίνηση ευαισθησίας της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ

Η Παπουτσάνης και η ΑΒ Βασιλόπουλος, ενώνουν τις δυνάμεις τους και με «Πράξεις από Καθαρή αγάπη», υλοποιούν μία δράση με μεγάλη αξία, για τους μαθητές των Ειδικών Σχολείων σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας αλκοολούχα απολυμαντικά για την κάλυψη των ετήσιων αναγκών τους ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Έως τις 2 Σεπτεμβρίου, επιλέγοντας προσφορές με τα αγαπημένα αντισηπτικά προϊόντα Natura, Κρεμοσάπουνα Natura και αφρόλουτρα Aromatics, αποκλειστικά στα ΑΒ Βασιλόπουλος, οι καταναλωτές ενισχύουν τη δράση «Πράξεις από Καθαρή αγάπη», συμμετέχοντας και οι ίδιοι με τον τρόπο αυτό στη δημιουργία ενός ασφαλούς σχολικού περιβάλλοντος ώστε με το πρώτο κουδούνι τον Σεπτέμβριο, οι μαθητές να έχουν τα εφόδια που χρειάζονται για μια ασφαλή χρονιά .

Με προσήλωση στη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών, η Παπουτσάνης υλοποιεί δράσεις και πρωτοβουλίες που συμβάλουν ενεργά στην κοινωνία, δημιουργώντας κοινή αξία και θετική επιρροή. Η συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσης αυτής, η οποία θα ενισχύσει την ασφάλεια και προστασία των μαθητών που φοιτούν στα Ειδικά Σχολεία της χώρας.

Ταυτόχρονα και για όσο χρειασθεί, η Παπουτσάνης θα συνεχίσει να στηρίζει ανάγκες και να βρίσκεται στο πλευρό της Πολιτείας και της κοινωνίας, συμμετέχοντας στην προσπάθεια περιορισμού της διάδοσης της πανδημίας και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σχετικά με την εταιρία Παπουτσάνης

Η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ είναι μια κορυφαία ελληνική εταιρία και μεταξύ των τριών μεγαλύτερων παραγωγών σαπουνιών στην Ευρώπη. Η Παπουτσάνης διαθέτει τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής του είδους της στη Νοτιανατολική Ευρώπη και μια από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά σε όλη την Ευρώπη, όπου παράγει καινοτόμα, υψηλής ποιότητας προϊόντα ατομικής υγιεινής και ομορφιάς σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τα επώνυμα προϊόντα της φέρουν τα εμπορικά σήματα Aromatics, Karavaki, Natura, HAIRCHIC, Πράσινο Σαπούνι Παπουτσάνης, Σαπούνι Γλυκερίνης Παπουτσάνης, Olivia, Olive Care, Skin Essentials, Papoutsanis Family, Papoutsanis Baby, Papoutsanis Kids. Παράγει, επίσης, σαπούνια και καλλυντικά για λογαριασμό τρίτων. Σήμερα, κατέχει σημαντική θέση στην κατηγορία σαπουνιού σε μπάρες, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή ξενοδοχειακών προϊόντων προσωπικής περιποίησης στην Ελλάδα. Συνολικά, η Παπουτσάνης παράγει πάνω από 150.000.000 τεμάχια ετοίμου προϊόντος ετησίως και πραγματοποιεί εξαγωγές σε περισσότερες από 25 χώρες.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share