Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φέρνει πανικό με την νέα συνεργασία του ο ΑΒ Βασιλόπουλος - Η κίνηση ματ που αλλάζει την αγορά

Νέα στήριξη στα ελληνικά προϊόντα

1 Σεπτεμβρίου 2020 14:14
Φέρνει πανικό με την νέα συνεργασία του ο ΑΒ Βασιλόπουλος - Η κίνηση ματ που αλλάζει την αγορά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικό με την νέα του συνεργασία του φέρνει ο ΑΒ Βασιλόπουλος, που προχώρησε σε μια κίνηση ματ, η οποία αλλάζει τα δεδομένα της αγοράς, καθώς όπως και σε προηγούμενη συνεργασία του, έρχεται «σεισμός» ξανά με την προώθηση ελληνικών προϊόντων.

«Αν θέλεις να περνάς καλά και να ’χεις την υγειά σου, τρώγε ό,τι παράγεται αγνό εις τα χωριά σου», μας προτρέπει η κρητική μαντινάδα. Αυτό προτρέπει τον καθένα μας η ΑΒ Βασιλόπουλος και σε αυτό το πλαίσιο συνεχίζει να γεμίζει τα ράφια των καταστημάτων της με ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Αυτή τη φορά, από τις 20 Αυγούστου έως τις 16 Σεπτεμβρίου, η ΑΒ φτάνει μέχρι την Κρήτη, το νησί της μεγάλης διατροφικής κουλτούρας και παράδοσης. Γεύσεις αγνές, που παράγονται από μικρούς παραγωγούς και κρύβουν μέσα τους αιώνες αγάπης, σεβασμού και αφοσίωσης στη γη και τους καρπούς της.

Μέλι με άγριο θυμάρι, πλούσιο σε μέταλλα και πρωτεΐνες, με λαμπερό χρώμα, γλυκιά γεύση και έντονη επίγευση. Παξιμάδια με αλεύρι κριθαρένιο ολικής άλεσης, αλεσμένο σε παραδοσιακό πετρόμυλο και με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Καβρουμαδάκι από την Ασή Γωνιά Χανίων, που ζυμώνεται με την Γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π. Λ. Ορέων Τρύπας. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π., από το Κολυμβάρι Χανίων, που παράγεται απευθείας από ελιές και μόνο με μηχανικές μεθόδους, από τη σειρά ελαιόλαδων «Η ΑΒ Κοντά στην Ελληνική γη», με πολλαπλές, σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς, αναγνωρισμένους διαγωνισμούς. Μιτατοτύρι καυτερό Γύπας, που συναρπάζει και τους πλέον απαιτητικούς ουρανίσκους και αποτελεί ιδανικό σύντροφο για το κρασί σας, λευκό ή κόκκινο, την παγωμένη μπύρα ή την τσικουδιά.

Αλλά και… Μυζήθρα ξινή, ανθότυρο από τα Λευκά Όρη, γραβιέρα γλυκιά. Και λουκάνικα με σταμναγκάθι και σύγκλινο Κρήτης και απάκι κοτόπουλο. Και τα δυναμικά ανερχόμενα κρητικά κρασιά, από τις γηγενείς ποικιλίες Βηλάνα και Βιδιανό. Και γλυκά κουταλιού, κάστανο και κυδώνι, για το ιδανικό φινάλε ενός πλούσιου γεύματος, συνδυασμένα με ελληνικό καφέ Δάνδαλη, το εκλεκτό χαρμάνι που έχει κερδίσει τους Κρητικούς τα τελευταία 60 χρόνια.

Αυτές και πολλές ακόμη Γεύσεις Κρήτης μας περιμένουν από τις 20 Αυγούστου στα καταστήματα ΑΒ. Γιατί οι Κρητικοί -και, βεβαίως, οι Κρητικές- ξέρουν να παράγουν, ξέρουν και πώς να απολαμβάνουν στο μέγιστο τα δώρα της φύσης και τις δημιουργίες των ανθρώπων τους. Και όπως οι ίδιοι λένε (σσ: ευχή-πρόποση σε κρητικό τραπέζι): «Πάντα ‘γειά».

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share