Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Σεισμός" με τη νέα συνεργασία του ΑΒ Βασιλόπουλου

"Τρέλανε" τους ανταγωνιστές

26 Αυγούστου 2020 14:39
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια κίνηση ματ έκανε η ΑΒ Βασιλόπουλος, με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ να προχωρά σε ακόμη μια συνεργασία "βόμβα", η οποία θα κάνει τη διαφορά στην ποιότητα των προϊόντων, που παρέχει. Η αλυσίδα "τρέλανε" τους ανταγωνιστές.

Η εταιρεία συνεχίζει να εμπιστεύεται ελληνικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και το ίδιο έκανε με την "Αμφιγάλ", που έχει το γνωστό brand τυροκομικών προϊόντων "Αμφιλοχίας Γη". Η ΑΒ Βασιλόπουλος, κάπως έτσι, ενισχύει την γκάμα των προϊόντων με έντονη τοπική ταυτότητα, ενώ γνωστά έχουν γίνει και άλλα ευχάριστα νέα, με την εταιρεία να ανοίγει νέο κατάστημα στην ελληνική Περιφέρεια, συνεχίζοντας σε εξαιρετικό ρυθμό στο δρόμο για την περαιτέρω εξάπλωσή της.

Συγκεκριμένα, θα διαθέτει αποκλειστικά πέντε προϊοντικές ετικέτες στην κατηγορία του τυριού: Φέτα, Γραβιέρα, Κεφαλογραβιέρα, Πεκορίνο και Τσαλαφούτι με στόχο να απευθυνθεί σε όσους αναζητούν ένα ιδιαίτερο, αυθεντικό και αξιόπιστο προϊόν υψηλής ποιότητας από επιλεγμένες, αγνές πρώτες ύλες και με εξασφαλισμένη γνησιότητα γεύσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η διαδικασία παραγωγής της σειράς προϊόντων του brand έχει τις βάσεις της σε όσους κατοικούν στην περιοχή της Αμφιλοχίας και ασχολούνται με τον κλάδο της τυροκομίας ευρύτερα: τους ανθρώπους που καλλιεργούν τη γη, τους ανθρώπους που εκτρέφουν τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους που εργάζονται ως τυροκόμοι και τεχνικοί τροφίμων στο εργοστάσιο της Αμφιλοχίας Γη.

Μέσα σε αυτή την κοινότητα συνεργασίας που δημιουργείται, όλοι μοιράζονται τις ίδιες αξίες και ο στόχος είναι κοινός, δηλαδή η δημιουργία παραδοσιακών και ποιοτικών τυροκομικών προϊόντων που θα μπορούν να τα απολαμβάνουν όλοι. Αυτό είναι κάτι που αντανακλάται και στα προϊόντα της επιχείρησης. Εκτός όμως, από αυτά τα ευχάριστα νέα, δείτε εδώ και μια σούπερ προσφορά από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

"Χαμός" στα ΑΒ Βασιλόπουλος: Είδη πρώτης ανάγκης σε προσφορά 1+1 δώρο

Τα ΑΒ Βασιλόπουλος για ακόμη μια φορά δείχνουν την φροντίδα και τη στήριξη τους απέναντι στον καταναλωτή με τις προσφορές τους.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Στο νέο φυλλάδιο με τις προσφορές της εβδομάδας θα βρείτε μια ξεχωριστή ενότητα για τις προσφορές 1+1 δώρο και οι "εκπλήξεις" δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ όλες τις προσφορές της εβδομάδας.

Αυτή την εβδομάδα θα βρείτε πολλά είδη πρώτης ανάγκης σε προσφορά και αγοράζοντας ένα θα πάρετε δώρο ακόμη ένα και σε τιμή "σοκ" . Θα βρείτε είδη περιποίησης μαλλιών, απορρυπαντικά για τα ρούχα σας αλλά και για το πλυντήριο των πιάτων.

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 26/08/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share