ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Ξέσπασε ο Μάρκος Σεφερλής για τον Μαζωνάκη: «Ήμασταν φιλαράκια, όχι σαν αυτούς που εμφανίστηκαν μετά τον θάνατό του..» – Τα «καρφιά» του κωμικού

Μάρκος Σεφερλής στο «Πρωινό»: Όσα αποκάλυψε για τη φιλία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη
Μάρκος Σεφερλής στο «Πρωινό»: Όσα αποκάλυψε για τη φιλία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Στη στενή φιλική σχέση που είχε αναπτύξει με τον Γιώργο Μαζωνάκη αναφέρθηκε ο Μάρκος Σεφερλής, μιλώντας για τις κοινές εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής τους θητείας. Ο γνωστός κωμικός και ηθοποιός περιέγραψε με συγκίνηση τον δεσμό που τους ένωνε, υπογραμμίζοντας ότι η γνωριμία τους δεν περιοριζόταν σε μια τυπική επαφή μεταξύ δύο ανθρώπων του καλλιτεχνικού χώρου, αλλά είχε δημιουργηθεί μέσα από την καθημερινή συνύπαρξη και τις δυσκολίες της στρατιωτικής ζωής.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Το Πρωινό» την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, ο Μάρκος Σεφερλής εξήγησε ότι είχε παρουσιαστεί στον στρατό την ίδια περίοδο με τον τραγουδιστή. Όπως ανέφερε, οι δυο τους πέρασαν μαζί απαιτητικούς μήνες, αποκτώντας μια ουσιαστική σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίας εκτίμησης. Μιλώντας για τον χαρακτήρα του Γιώργου Μαζωνάκη, τον παρουσίασε ως έναν άνθρωπο με καλοσύνη, αξιοπρέπεια και αυθεντικότητα, ενώ εξήρε και τις εξαιρετικές φωνητικές του ικανότητες.

Ο ηθοποιός άφησε, παράλληλα, αιχμές για πρόσωπα που, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, εμφανίστηκαν δημόσια ως στενοί φίλοι του τραγουδιστή μετά την είδηση του θανάτου του. Θέλησε με αυτόν τον τρόπο να διαχωρίσει τη δική του σχέση από δημόσιες εκδηλώσεις οικειότητας που θεωρούσε λιγότερο αυθεντικές. Όπως εξήγησε, ο ίδιος προτίμησε να εκφράσει τα συναισθήματά του με ένα λιτό αποχαιρετιστήριο μήνυμα, χωρίς να δημοσιεύσει κοινές φωτογραφίες ή στιγμιότυπα που θα πρόβαλλαν τη γνωριμία τους.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η φιλία τους είχε διαμορφωθεί πολύ πριν από τη συγκεκριμένη δημόσια συζήτηση, ενώ η κοινή στρατιωτική τους εμπειρία αποτελούσε για εκείνον μια σημαντική ανάμνηση. Η αναφορά του στον Γιώργο Μαζωνάκη συνοδεύτηκε από λόγια ιδιαίτερης εκτίμησης τόσο για την προσωπικότητά του όσο και για τη μουσική του παρουσία.

«Ήμασταν φιλαράκια, όχι σαν αυτά που είδαμε να εμφανίζονται μετά τον θάνατό του. Ήμασταν μαζί φαντάροι, περάσαμε μαζί τους δύσκολους μήνες του στρατού μαζί γιατί μαζί παρουσιαστήκαμε, ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί, λεβέντης σε όλα του, με το σπαθί του, φωνάρα μεγάλη. Τον αγαπούσα με ένα πολύ απλό μήνυμα, ούτε φωτογραφίες αγκαλιά, “σειρούλα έφυγες νωρίς”», δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Κατά τη διάρκεια της ίδιας τηλεοπτικής συνέντευξης, ο Μάρκος Σεφερλής ρωτήθηκε και για τη φερόμενη διαφωνία ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα. Παρότι δεν θέλησε να εμπλακεί στη συζήτηση σχετικά με τη μεταξύ τους συνεργασία, μίλησε με ιδιαίτερα θετικά λόγια για τον γνωστό συνθέτη και το καλλιτεχνικό του έργο.

Ο κωμικός χαρακτήρισε τον Νίκο Καρβέλα έναν εξαιρετικά χαρισματικό δημιουργό, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συνεισφορά του στην ελληνική μουσική σκηνή. Επισήμανε ότι έχει υπογράψει πολυάριθμες επιτυχίες, όχι μόνο για την Άννα Βίσση, με την οποία υπήρξε παντρεμένος, αλλά και για πολλούς ακόμη καλλιτέχνες.

Ωστόσο, απέφυγε να διατυπώσει άποψη για το εάν οι δύο δημιουργοί θα πρέπει να συνεχίσουν να συνεργάζονται. Όπως διευκρίνισε, μια τέτοια απόφαση αφορά αποκλειστικά τους ίδιους και δεν αποτελεί ζήτημα στο οποίο επιθυμεί να παρέμβει. Τόνισε, μάλιστα, ότι προτιμά να επικεντρώνεται στη δική του επαγγελματική διαδρομή, αντί να σχολιάζει ή να επιχειρεί να επηρεάσει τις επιλογές άλλων καλλιτεχνών.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου