Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος: Όσα χρειάζονται τα παιδιά για το σχολείο σε σούπερ τιμές

Δείτε τα

28 Αυγούστου 2020 12:34
ΑΒ Βασιλόπουλος: Όσα χρειάζονται τα παιδιά για το σχολείο σε σούπερ τιμές

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος, κατανοεί πάντοτε τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και, σε καίριες εποχές, προχωρά σε σημαντικές προσφορές. Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, δίνει τα αναγκαία σε τιμές έκπληξη.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει και βρίσκει καθημερινά για εσάς τις κορυφαίες προσφορές των σούπερ μάρκετ. Έτσι και σήμερα ξεφυλλίζοντας το φυλλάδιο προσφορών της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, βρήκαμε αυτό που χρειάζονται τα παιδιά σας. Ακόμα μια τρανταχτή προσφορά που σας αφορά, όπως και αυτή εδώ που έχει να κάνει με προϊόντα πρώτης ανάγκης.

Πρόκειται για όλα τα σχολικά είδη, όπως μολύβια, στυλό και τετράδια, τα οποία είναι σε έκπτωση. Για να εξοικονομήσετε και εσείς χρήματα, μπείτε εδώ και κάντε άμεσα τις αγορές σας.

Η ανακοίνωση του ΑΒ Βασιλόπουλου που αφορά χιλιάδες πολίτες - Μόλις "έσκασε"

Ένα από τα πιο μεγάλα σούπερ μάρκετ της χώρας, ο ΑΒ Βασιλόπουλος, αναζητά εργαζομένους για διάφορες θέσεις εργασίας που αφορούν καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.,

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος είναι δίπλα στις ανάγκες του καταναλωτή, αλλά και στους εργαζόμενους της εταιρείας. Μας το αποδεικνύει έμπρακτα με τις συνεχείς συνεργασίες, αλλά και με τις ανεπανάληπτες προσφορές του.

Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ, και θα ανοίξει η λίστα με τις ανοιχτές θέσεις. Από εκεί θα βρείτε τον σύνδεσμο μέσω του οποίου μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Τα πιο δροσιστικά ροφήματα του καλοκαιριού σε προσφορά "βόμβα"

Στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος θα βρείτε την απόλυτη απόλαυση του καλοκαιριού, σε προσφορά 1+1 δώρο.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ κατανοεί πάντοτε τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και, σε καίριες εποχές, προχωρά σε σημαντικές προσφορές, οι οποίες ανταποκρίνονται στις εκάστοτε συνθήκες, όπως τώρα που βρισκόμαστε στο καλοκαίρι και... χρειαζόμαστε κάτι δροσιστικό, όπως ένα επιδόρπιο που δίνεται σε τιμή σοκ.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει και βρίσκει καθημερινά για εσάς τις κορυφαίες προσφορές των σούπερ μάρκετ για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Έτσι και σήμερα ξεφυλλίζοντας το φυλλάδιο προσφορών της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος βρήκαμε την απόλυτη προσφορά!

Πρόκειται για όλα τα αναψυκτικά και ροφήματα Pepsi, 7UP, Lipton και ΗΒΗ και αγοράζοντας ένα θα πάρετε δώρο ακόμη ένα.

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 26/08/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share