Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σκλαβενίτης online shopping - Προϊόντα υγιεινής και ομορφιάς με ένα μόνο κλικ

Μέσω e-food

2 Απριλίου 2020 13:43
Σκλαβενίτης online shopping - Προϊόντα υγιεινής και ομορφιάς με ένα μόνο κλικ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρόσφατα ο Σκλαβενίτης ανακοίνωσε την συνεργασία του με το e-food, μια κίνηση που θα διευκολύνει τόσο τους πελάτες να κάνουν τα ψώνια τους, όσο και την ίδια την αλυσίδα σούπερ μάρκετ να μην χάσει τις πωλήσεις της.

Το Athensmagazine.gr μπήκε στην εφαρμογή του e-food και βρήκε κάποιες από τις καλύτερες προσφορές σε προϊόντα που όλοι έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο, και αφορούν την φροντίδα και την υγιεινή.

Πέρα από τα αντισηπτικά και τα σαπούνια, που είναι βασικά για την καθαριότητα, μην παραμελούμε το δέρμα μας που έχει ανάγκη από φροντίδα και ενυδάτωση. Βρείτε τα προϊόντα της κορυφαίας μάρκας, Nivea σε τρομερές τιμές αλλά και προϊόντα καθαρισμού προσώπου.

Να σημειωθεί ότι ο Σκλαβενίτης είναι μια από τις κορυφαίες αλυσίδες, μιας και σκέφτεται το προσωπικό του, και απασχολεί πάρα πολλούς όπως θα δείτε εδώ, αλλά και τους πελάτες του σε αυτή την δύσκολη περίοδο.

Σκλαβενίτης: Τεράστια κίνηση που θα σας "λύσει" τα χέρια!

Τεράστια κίνηση κάνουν τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης για να εξυπηρετήσουν όλους τους καταναλωτές εν καιρώ καραντίνας.

Τη συνεργασία τους με την ηλεκτρονική πλατφόρμα παραγγελιών e food ανήγγειλαν για να γίνονται τα ψώνια όλων ακόμη πιο άμεσα και εύκολα.

Το σχέδιο αυτό μέχρι πρότινος ίσχυε μόνο στα καταστήματα του Περιστερίου κι επειδή η ζήτηση ολοένα και αυξάνεται, αυξάνονται μαζί και τα καταστήματα που οι πελάτες τους θα μπορούν να εξυπηρετηθούν μέσω e food.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ πλέον εξυπηρετεί τα καταστήματα σε Περιστέρι, Κερατσίνι, Σπάτα, Αγ.Δημήτριος. Καθημερινά, δε, όπως αναφέρεται θα προστίθενται νέες περιοχές.

Όπως αναφέρεται οι efood χρήστες μπορούν να επιλέξουν μέσα από 2.500+ βασικά προϊόντα και να παραγγείλουν και από τα καταστήματα Σκλαβενίτης στον Άγιο Δημήτριο, το Κερατσίνι και τα Σπάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να προστεθούν στο δίκτυο εξυπηρέτησης των πελατών που θα επιλέξουν την υπηρεσία αυτή άλλα 3 καταστήματα στην περιοχή της Αττικής (Ηλιούπολη, Χαϊδάρι, Αμπελόκηποι).

Ωστόσο, μια ακόμη κίνηση ανθρωπιάς έκαναν προ ημερών τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, δείτε εδώ τη συγκινητική τους πράξη.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share