Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Προσφορά: Στο φαρμακείο θα το χρυσοπληρώσεις, στον Σκλαβενίτη θα το πάρεις με ούτε 10€!

Το έχετε ανάγκη σίγουρα!

21 Φεβρουαρίου 2020 11:36
Προσφορά: Στο φαρμακείο θα το χρυσοπληρώσεις, στον Σκλαβενίτη θα το πάρεις με ούτε 10€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάτι που όλα τα σπίτια χρειάζονται και δεν πρέπει να λείπει από κανένα μπάνιο. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε στον Σκλαβενίτη, αυτό που όλοι άνθρωποι έχουν ανάγκη, για να "ελέγχουν" την υγεία τους και να δαιτηρούνται σε φόρμα.

Δεν είναι άλλο, από μια ζυγαριά μπάνιου, την οποία θα βρείτε στην γνωστή αλυσίδα σουπερ μάρκετ στη πιο οικονομική τιμή. Ακόμα ένα φθηνό αντικείμενο που βάζει σε οργάνωση κυρίως τα κιλά σας και σας προσέχει, μετά από αυτό που θα βρείτε εδώ , και θα σας κρατάει ζεστούς, όπως και το σπίτι σας!

Είναι ψηφιακή για πλήρη ακρίβεια και με ενισχυμένο γυαλί, και η τιμή της είναι εξωπραγματική. Πλέον μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του εαυτού σας και να νιώθετε ωραίοι και υγιείς με μόλις 9 ευρώ.

Ακόμα υπάρχει ακόμα μια ζυγαριά με λιπομετρητή, την οποία μπορείτε να κάνετε δικιά σας με μόλις 14€. Μην χάσετε αυτές τις προσφορές!

LIDL: Βρήκαμε το αντικείμενο που θα σας "μετατρέψει" σε μικρά παιδιά - Κοστίζει 4,99 ευρώ

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε για εσάς ένα αντικείμενο από τα LIDL που θα σας κάνει χαρούμενους και θα σας "μετατρέψει" σε παιδιά! Κοστίζει μόνο 4,99 € και σίγουρα θα σας ξετρελάνει.

Ως γνωστόν, σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 2 Μαρτίου, είναι η Καθαρά Δευτέρα, οπότε, σας βρήκαμε έναν διαφορετικό χαρταετό σε σχήμα αετού για να ξεχωρίσετε. Σύμφωνα με το έθιμο, κάθε χρόνο, πηγαίνουμε στο κοντινότερο πάρκο για να πετάξουμε τον χαρταετό. Είναι μια διαδικασία που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους, διότι μας θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια.

Έτσι λοιπόν, τα σούπερ μάρκετ LIDL, έχουν μια τρομερή προσφορά, η οποία θα ισχύει από την Δευτέρα 24/02! Εξοικονομήστε χρήματα και επωφεληθείτε!

Δείτε τον αετό:

Και επειδή το Athensmagazine.gr σκέφτεται για εσάς και σας προτείνει καθημερινά διάφορα πράγματα για το σπίτι σας, δείτε εδώ το αντικείμενο που μπορεί να οργανώσει το δωμάτιό σας μόνο με 1 ευρώ.

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορά! Αυτό που χρειάζεται το κάθε τραπέζι τώρα με 30% έκπτωση από μόλις 3,70€!

Αυτό που κάθε τραπέζι χρειάζεται τώρα βρίσκεται σε τρελή έκπτωση από την τεράστια αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος. Τρέξτε να προλάβετε γιατί σίγουρα θα το χρειαστείτε και η τιμή ξεκινάει από 3,70€!

Απίστευτες εκπτώσεις έχει στον νέο της κατάλογο η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς δίνει σε πολύ χαμηλές τιμές προϊόντα που όλοι θέλουμε για αυτές τις εορταστικές ημέρες.

Αυτό δεν είναι άλλο από κρασιά, που μπορείτε να βρείτε σε πολύ οικονομικές τιμές και να γεμίσετε το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης. Μαζί με τα κρέατα, που θα βρείτε επίσης σε έκπτωση με τιμές που ξεκινάνε από μόλις 3,99€, ταιριάζει ένα καλό κρασάκι και φέρνει πιο κοντά την παρέα!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share