Τρίτη, 07 Απριλίου 2020

ΑΒ Βασιλόπουλος: Τρελές εκπτώσεις στα κρέατα για την Τσικνοπέμπτη! Από 3,99€ μέχρι 10€!

Τρέξτε να προλάβετε!

17 Φεβρουαρίου 2020 14:55
ΑΒ Βασιλόπουλος: Τρελές εκπτώσεις στα κρέατα για την Τσικνοπέμπτη! Από 3,99€ μέχρι 10€!

Μεγάλες στα κρέατα ενόψει της Τσικνοπέμπτης που θα σας τρελάνουν. Ψάχνετε οικονομικά κρέατα; Δεν έχετε από το να επισκεφθείτε ένα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, μιας και οι τιμές ξεκινάνε από μόνο 3,99€!

Απίστευτες εκπτώσεις έχει στον νέο της κατάλογο η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς δίνει σε πολύ χαμηλές τιμές προϊόντα που όλοι θέλουμε για αυτές τις εορταστικές ημέρες. Και δεν είναι η μόνη προσφορά, αφού μέχρι και ρούχα βρίσκονται σε πολύ χαμηλές τιμές!

Μαζευτείτε με την παρέα σας να τσικνίσετε και εξοικονομήστε χρήματα, μιας και το ακριβότερο που θα βρείτε, αγγίζει μόνο τα 10,19€!

ΑΒ Βασιλόπουλος: Τρελές εκπτώσεις στα κρέατα για την Τσικνοπέμπτη! Από 3,99€ μέχρι 10€!

ΑΒ Βασιλόπουλος: Μεγάλες προσφορές έως και - 40% σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης που χρειάζεται κάθε οικογένεια!

Μεγάλες προσφορές έως και - 40% σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης που θέλουμε όλοι!

Απίστευτες εκπτώσεις έχει στον νέο της κατάλογο η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς δίνει σε πολύ χαμηλές τιμές προϊόντα που όλοι θέλουμε να έχουμε πάντα σπίτι μας!

Τρόφιμα πρώτη ανάγκης και κατανάλωσης πολλών ειδών είναι σε τρομερές προσφορές!

Πάντα σε κάθε σπίτι είναι σημαντικά τα μηνιαία έξοδα ειδικά όταν πρόκειται για είδη που καταναλώνονται συνεχώς, έτσι με τις προσφορές δίνετε μια μικρή ανακούφιση στην τσέπη σας και εξοικονομείτε χρήματα!


Αυτή τη βδομάδα λοιπόν εκμεταλλευτείτε από τον ΑΒ τις υπερπροσφορές σε πολλά είδη που πρωταγωνιστούν σε κάθε ελληνικό σπίτι!

Δείτε τα!

ΑΒ Βασιλόπουλος: Μεγάλες εκπτώσεις

Σκλαβενίτης: Μεγάλη ευκαιρία να αλλάξεις το σπίτι σου μόλις με 16 ευρώ!

Βρήκαμε το έπιπλο με την υπερπροσφορά που θα αλλάξει τον χώρο σας για πάντα! Κοστίζει μόλις 16 ευρώ και βρίσκεται στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr εντόπισε άλλη μια προσφορά από τον Σκλαβενίτη, που σίγουρα θα δώσει άλλο ύφος στο σπίτι σας!

Στο ειδικό φυλλάδιο με τα είδη σπιτιού του Σκλαβενίτη, εντοπίσαμε για άλλη μια φορά ένα χρηστικό έπιπλο για κάθε σπίτι, που δεν είναι άλλο από το βοηθητικό τραπεζάκι που ταιριάζει σε όλα τα δωμάτια. Είναι μοντέρνο και ιδιαίτερο αφού τα μεταλλικά στοιχεία μαζί με το ξύλο δίνουν έναν ομοιόμορφο αποτέλεσμα!

Αν θέλετε μπορείτε να το συνδυάσετε με το αμέσως επόμενο μεγαλύτερο τραπεζάκι και να παίξετε με τον χώρο σας!

Δείτε την φωτογραφία:

 Σκλαβενίτης: Μεγάλη ευκαιρία

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share