Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έχει σε προσφορά τα πιο δημοφιλή δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου!

Οικονομικά και αγαπημένα!

14 Φεβρουαρίου 2020 11:00
ΑΒ Βασιλόπουλος: Έχει σε προσφορά τα πιο δημοφιλή δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου!
Follow us on Google News

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε και εμείς σας βρήκαμε το ιδανικό δώρο για το ταίρι σας στον ΑΒ Βασιλόπουλο!

Όλοι αγαπάνε τις σοκολάτες και τώρα μπορείτε να τις αγοράσετε στις πιο οικονομικές τιμές. Ακόμα μια τεράστια ευκαιρία από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει ακόμα μια τρελή προσφορά της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, που βρίσκεται μέσα στην προσφορά του Αγίου Βαλεντίνου, που εξασφαλίζει οικονομικές τιμές σε πολλά προϊόντα!

Οπότε μην χάνετε χρόνο πάρτε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και την αγαπημένη σοκολάτα του συντρόφου σας ή ακόμα και μια ωραία σαμπάνια και απολαύστε την ημέρα των ερωτευμένων!

ΑΒ Βασιλόπουλος:

Τρέξτε στον AB Βασιλόπουλο για να προλάβετε σούπερ προσφορά: Φόρμες μόνο με 10 ευρώ!

Μεγάλη ευκαιρία από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς έχει τρομερή προσφορά σε φόρμα! Φρενίτιδα στα μαγαζιά από αυτή την έκπτωση! Κοστίζει μόνο 10,90.

Η ομάδα του Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει ακόμα ένα προϊόν της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, μετά το σκεύος μαγειρικής με έξτρα δώρο που κοστίζει 9,90 ευρώ!

Πρόκειται λοιπόν, για ένα γυναικείο σετ φόρμας, Amico velvet. Κοστίζει 10,90 από 19,90 το τεμάχιο. Επωφεληθείτε από την προσφορά και τρέξτε στο πιο κοντινό κατάστημα!

AB Βασιλόπουλος προσφορές

ΑΒ Βασιλόπουλος: Φρενίτιδα με αυτή την προσφορά! Τρέξτε να προλάβετε βαλίτσα σε τιμή σοκ!

Μεγάλη ευκαιρία από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος! Πρόκειται για μια βαλίτσα σε σούπερ τιμή, η οποία ήδη έχει προκαλέσει φρενίτιδα. Μην χάσετε αυτή την προσφορά!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει ακόμα ένα προϊόν της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Δεν είναι άλλο λοιπόν από μία βαλίτσα καμπίνας 20" που από 29,95 μπορείτε να την κάνετε δική σας μόνο με 25,95. Επωφεληθείτε από την προσφορά και τρέξτε στο πιο κοντινό κατάστημα!

προσφορές ΑΒ Βασιλόπουλος

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share