Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σκλαβενίτης: Πανικός για αυτό που όλα τα σαλόνια και οι κρεβατοκάμαρες χρειάζονται με 7,80€! Θα σας βολέψει!

Σίγουρα το έχετε ανάγκη!

17 Φεβρουαρίου 2020 09:05
Σκλαβενίτης: Πανικός για αυτό που όλα τα σαλόνια και οι κρεβατοκάμαρες χρειάζονται με 7,80€! Θα σας βολέψει!

Βρήκαμε το αντικείμενο που όλα τα σαλόνια και τα δωμάτια χρειάζονται. Θα αλλάξει την διακόσμηση του δωματίου σας και θα σας βολέψει, μιας και είναι χρήσιμο. Κάνει μόλις 7,80 ευρώ και βρίσκεται στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr εντόπισε άλλη μια προσφορά από τον Σκλαβενίτη, που σίγουρα θα δώσει άλλο ύφος στο σπίτι σας! Μας έχει τρελάνει με τις προσφορές του ο Σκλαβενίτης και πέρα από το αντικείμενο που όλα τα σπίτια έχουν ανάγκη και κάνει μόνο 1,60 ευρώ, εντοπίσαμε ακόμα ένα που κρίνεται απαραίτητο!

Παράλληλα θα σας κράταει ζεστούς μιας και μιλάμε για ένα ριχτάρι- κουβέρτα. Έχει πολλές χρήσεις και πέρα από έσας θα προστατεύει και τα έπιπλα σας, διατηρώντας τα καθαρά.

Θα το βρείτε σε διαφορετικές διαστάσεις με τις αντίστοιχες τιμές τους, και σε πολλά διαφορετικά χρώματα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον χώρο σας!

Ουρές στον Σκλαβενίτη γι αυτό το αντικείμενο - Κοστίζει 6,50 ευρώ!

Χαμός γίνεται στα σούπερ μάρκετ, Σκλαβενίτης με αυτό το αντικείμενο που κοστίζει μόνο 6,50 ευρώ. Είμαστε σίγουροι ότι θα το έχετε παντού μαζί σας!

Πρόκειται για μια ευκαιρία, την οποία δεν πρέπει να χάσετε, από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει ένα προϊόν, μετά από το αντικείμενο που είναι χρήσιμο σε κάθε σπίτι και κοστίζει μόλις 1,60 ευρώ!

Θα σας προτείνουμε, λοιπόν, ένα μπουκάλι με υφασμάτινη θήκη. Είναι ένα μπουκάλι που μπορείτε να έχετε είτε στη δουλειά σας, είτε στο γυμναστήριο! Είναι φτιαγμένο από γυαλί και έχει πλαστικό καπάκι. Τέλος είναι 400ml και όπως σας είπαμε κοστίζει μόνο 6,50€.

Σκλαβενίτης: Μεγάλη ευκαιρία να αλλάξεις το σπίτι σου μόλις με 16 ευρώ!

Βρήκαμε το έπιπλο με την υπερπροσφορά που θα αλλάξει τον χώρο σας για πάντα! Κοστίζει μόλις 16 ευρώ και βρίσκεται στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr εντόπισε άλλη μια προσφορά από τον Σκλαβενίτη, που σίγουρα θα δώσει άλλο ύφος στο σπίτι σας!

Στο ειδικό φυλλάδιο με τα είδη σπιτιού του Σκλαβενίτη, εντοπίσαμε για άλλη μια φορά ένα χρηστικό έπιπλο για κάθε σπίτι, που δεν είναι άλλο από το βοηθητικό τραπεζάκι που ταιριάζει σε όλα τα δωμάτια. Είναι μοντέρνο και ιδιαίτερο αφού τα μεταλλικά στοιχεία μαζί με το ξύλο δίνουν έναν ομοιόμορφο αποτέλεσμα!

Αν θέλετε μπορείτε να το συνδυάσετε με το αμέσως επόμενο μεγαλύτερο τραπεζάκι και να παίξετε με τον χώρο σας!

Δείτε την φωτογραφία:

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share