Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Marks & Spencer: Μεγάλες εκπτώσεις έρχονται στο Black Friday!

Ξεκίνησε από σήμερα!

27 Νοεμβρίου 2019 11:45
Marks & Spencer: Μεγάλες εκπτώσεις έρχονται στο Black Friday!

Το Black Friday πλησιάζει και το Marks & Spencer ετοιμάζει προσφορές - έκπληξη, οι οποίες ισχύουν από σήμερα. Τρέξτε να προλάβετε πριν τα αδειάσουν όλα!

Δείτε επίσης: Ο Σκλαβενίτης χτύπησε για την... Black Friday! Για 2 ημέρες θα βρείτε με τρελή έκπτωση αυτά τα αγαπημένα προϊόντα!

Τα Marks & Spencer ξεκινάνε μια προσφορά 30% σε πλεκτά ρούχα, παλτό, μπουφάν, καπαρντίνε, από την Τετάρτη 27/11 έως το Σάββατο 30/11.

Μπορείς να βρεις ξεχωριστά κομμάτια, όπως γούνες, παλτό, πλεκτά και κασμιρένια κομμάτια και πολλά ακόμα, μέχρι και πιτζάμες, που θα σε συνοδεύουν όλο τον χειμώνα.

Πέρα από την γυναικεία μπορείς να ανενεώσεις και την γκαρνταρόμπα του άντρα σου αλλά και του παιδιού σου!

H&M - Black Friday: Έβαλε - 50% στο παλτό που θέλουμε όλες! Κοστίζει πλέον 29 ευρώ!

Το Black Friday ξεκίνησε νωρίτερα και η H&M έβγαλε την έκπτωση που όλοι περιμέναμε!

Το διαχρονικό ταμπά παλτό που όλες θέλουμε είναι τώρα με - 50% έκπτωση και κοστίζει μόνο 29,99 ευρώ από 59,99 ευρώ! Mango: Βρήκαμε την καλύτερη μπλούζα για το 2020! Κοστίζει μόνο 15 ευρώ!

Τα χειμωνιάτικα ρούχα είναι πλέον στην ντουλάπα μας και είναι ψάχνουμε τι μπορεί να μας κρατήσει ζεστές για όσο χρειαστεί κατά τη διάρκεια της μέρες που όμως θα μας κάνει να φαινόμαστε κομψές και στιλάτες!

Ο καιρός άλλαξε απότομα οπότε μια αγορά παλτό αυτήν την περίοδο των εκπτώσεων είναι καλή επιλογή!

Εμείς για αυτό τον λόγο σου βρήκαμε το απόλυτο παλτό από τα H&M που δεν θα ξεκολλάει από πάνω σου αφού είναι πάντα στη μόδα και η no 1 επιλογή των ειδικών... Migato: Το μπορντώ βελούδινο μποτάκι που θα το βρεις με -70% έκπτωση!

Το ταμπά παλτό μπορεί να σε σώσει φέτος τον χειμώνα, όχι μόνο θα σε κρατήσει ζεστή αλλά θα είσαι και stylish από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Επωφεληθείτε τις προσφορές!

Μια μικρή περιγραφή για το παλτό:

Ταμπά παλτό με τη ζώνη

Art. no.0755362003

Μπορείς να το βρεις εδώ!

ZARA: Βρήκαμε την ολόσωμη φόρμα που ταιριάζει σε όλες!

Βρήκαμε για εσάς την τέλεια ολόσωμη φόρμα από τα Zara, που ταιριάζει σε όλες! Πόσο κοστίζει;

Με την ευκαιρία διαβάστε: ZARA: Αυτό είναι το μποτάκι με τρουκ που κοστίζει μόνο 16,99 ευρώ!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr είναι εδώ καθημερινά για να σας παρουσιάζει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς που πρέπει να έχετε. Έτσι ανακαλύψαμε την ολόσωμη φόρμα που θα ευχαριστηθείτε στις γιορτές που έρχονται.

Πρόκειται για ολόσωμη φόρμα σε ριχτή γραμμή με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε λάστιχο. Λεπτομέρεια ζώνη από το ίδιο ύφασμα. Κοστίζει 25,95 ευρώ.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share