Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τέλος στο γάμο της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη: Πήραν οριστικά την απόφαση

Τι συνέβη;

5 Δεκεμβρίου 2020 06:49
Τέλος στο γάμο της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη: Πήραν οριστικά την απόφαση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οριστική απόφαση πήραν για το γάμο τους η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με το ζευγάρι να βάζει τέλος στο ζήτημα αυτό, έχοντας μάλιστα φτάσει πολύ κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας.

Από… σαράντα κύματα έχει περάσει το ζευγάρι και δεν είναι και λίγες οι αναποδιές που του έτυχαν. Αν και η σχέση τους μετράει πάνω από δέκα χρόνια, πολύ νωρίς είχαν σκεφτεί να κάνουν το βήμα, άσχετα πως τελικά καθυστέρησαν πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο.

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που το 2011 ήθελαν την Ζέτα Μακρυπούλια, για την οποία βρέθηκε φωτογραφία να... παίζει με άλλη γυναίκα ερωτικά, και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να παντρεύονται σε ένα όμορφο εκκλησάκι του 15ου αιώνα. Η είδηση είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου εκείνη την εποχή, ωστόσο το ζευγάρι δεν την είχε επιβεβαιώσει ποτέ, με τον Χατζηγιάννη αργότερα να απαντά για τον χωρισμό.

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz θα παντρευόταν στην πατρίδα του τραγουδιστή και στην εκκλησία Παναγία του Σκαλιού. Η ημερομηνία που είχε οριστεί ο γάμος ήταν η 29η Σεπτεμβρίου.

Η γνωστή σήμερα ως η «Παναγία του Σκαλιού», η εκκλησία της Παναγίας της Θεοτόκου είναι ένα εντυπωσιακό μεσαιωνικό κτίσμα του 15ου αιώνα και στολίδι της περιοχής Αγγλαντζιάς.

Αρχικά ήταν σκαμμένη στο βράχο, εκεί που βρίσκεται η σημερινή εκκλησία, όπου και χτίστηκε από κάτοικο της περιοχής Αγλαντζιάς, από τον Ιπποκράτη Βεροπλίδη.

Δράμα για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη: Η άγνωστη τραγωδία που τους χτύπησε την πόρτα!

Κανείς δεν γνώριζε μέχρι πριν λίγες ημέρες το δράμα που περνάει η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Το ζευγάρι εδώ και χρόνια έχει έναν... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share