Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αγνώριστη! Δείτε πως είναι σήμερα η Καρλότα από την “Μαρία Της Γειτονιάς”!

Απίστευτη αλλαγή!

4 Δεκεμβρίου 2020 13:54
Αγνώριστη! Δείτε πως είναι σήμερα η Καρλότα από την “Μαρία Της Γειτονιάς”!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι μας παρακολουθήσαμε όταν ήμασταν μικροί τις μεξικάνικες σειρές, που είχαν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση. Μία από αυτές που ξεχώρισαν ήταν και η «Μαρία της Γειτονιάς».

Στην Ελλάδα προβλήθηκε πρώτη φορά μεταγλωττισμένη το 1998. Από τότε, έχει προβληθεί πολυάριθμες φορές σε επανάληψη και από διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς, τόσο από κανάλια εθνικής εμβέλειας όσο και από περιφερειακά, κατορθώνοντας αισθητά υψηλές τηλεθεάσεις για τα ελληνικά δεδομένα.

Εκτός από την Καρλότα, θυμάστε την Μαριλένα από το δέκα λεπτά κήρυγμα; Πάρτε υπογλώσσιο και δείτε πως είναι σήμερα!!!

Ένας από τους ρόλους που αγαπήσαμε μέσα από την εν λόγω τηλενουβέλα ήταν και αυτός της κουτσομπόλας υπηρέτριας στον σπίτι των Ντε Λα Βένγκα, Καρλότας. Φορώντας πάντα τη στολή της υπηρέτριας, μελαχρινή, με τα μαλλιά της μονίμως πιασμένα σε μια σφιχτή κοτσίδα και με χωρίστρα στη μέση ήθελε να μαθαίνει τα πάντα.

Η ηθοποιός που την υποδύθηκε, ονόματι Rebeca Manríquez, είναι σήμερα 58 ετών και σίγουρα αν την βλέπαμε τυχαία στον δρόμο δεν θα την αναγνωρίζαμε με τίποτα, καθώς η εμφάνισή της έχει αλλάξει αρκετά. Δείτε πως ειναι σήμερα και σίγουρα θα πάθετε πλάκα!

Θυμάστε την παρουσιάστρια Ελίνα Κέφη; Δείτε πώς είναι σήμερα... Ούτε που θα την αναγνωρίσετε

Τη γνωρίσαμε τη δεκαετία του ’90 μέσα από διάφορες εκπομπές που παρουσίαζε αλλά και λόγω της καριέρας της στο μόντελινγκ. Ο λόγος για την Ελίνα Κέφη που τότε ήταν ένα νέο κορίτσι με καστανό καρέ μαλλί. Πώς είναι σήμερα η παρουσιάστρια;

Τα χρόνια πέρασαν και σήμερα η παρουσιάστρια έχει αλλάξει αρκετά. Όπως θα δείτε παρακάτω, η Ελίνα έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της ενώ είναι λίγο διαφορετική και στο πρόσωπο. Ωστόσο, παραμένει μια κούκλα! Εκτός από την Ελίνα Κέφη, δείτε εδώ πώς είναι σήμερα ο δημοσιογράφος Αντώνης Λιάρος.

Δείτε την Ελίνα Κέφη:

Λίγα λόγια για την Ελίνα Κέφη

Η Κέφη γεννήθηκε στην Γερμανία από Έλληνες μετανάστες, με καταγωγή από την Άρτα. Πήρε μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς του 1991 που διοργάνωνε ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1, κερδίζοντας τον τίτλο της αναπληρωματικής Μις Ελλάς.

Καριέρα

Το 1991 ξεκίνησε να δουλεύει επαγγελματικά ως μοντέλο μόδας συνεργαζόμενη με πολλούς Έλληνες σχεδιαστές, όπως ο Μιχάλης Ασλάνης, ο Μάκης Τσέλιος κτλ. καθιστώντας την ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα στο χώρο της μόδας.

Παράλληλα έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο συμμετέχοντας στην ψυχαγωγική εκπομπή του ANT1, Πρωινός Καφές με παρουσιάστριες την Ρούλα Κορομηλά (1991-1994), την Πόπη Χατζηδημητρίου (1994-1995) και την Ελένη Μενεγάκη. Η Κέφη συμμετείχε στην εκπομπή ως μοντέλο και παρουσιάστρια μόδας.

Το 1991 επίσης η Κέφη συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι "Η Τιμή Τιμή δεν Έχει" με παρουσιαστή τον Ηλία Μπενέτο και το οποίο προβάλλονταν κάθε Σαββατοκύριακο. Το 1998 έκανε το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια με το τηλεπαιχνίδι Super game πεντάλεπτης διάρκειας το οποίο προβάλλονταν από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Το 2018 μετά από αρκετά χρόνια απουσίας επέστρεψε στην τηλεόραση παρουσιάζοντας την ψυχαγωγική εκπομπή “Παιδιά από σπίτι” στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon (μετέπειτα Open Tv) που προβάλλονταν κάθε Σάββατο και Κυριακή το πρωί.

Προσωπική ζωή

Η Ελίνα Κέφη παντρεύτηκε το 2008 τον επιχειρηματία Γιάννη Μαριγώνη, όπου και η ίδια αποφάσισε να αποσυρθεί απο τον χώρο της τηλεοράσης. Ωστόσο το ζευγάρι χώρισε ύστερα από εξίμισι χρόνια γάμου το 2014.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share