Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Θυμάστε το δημοσιογράφο Αντώνη Λιάρο; Δείτε πώς είναι σήμερα και πού εργάζεται

Πάντοτε απαραίτητος στην ομάδα όπου βρίσκεται

30 Νοεμβρίου 2020 17:16
Θυμάστε το δημοσιογράφο Αντώνη Λιάρο; Δείτε πώς είναι σήμερα και πού εργάζεται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε το δημοσιογράφο Αντώνη Λιάρο, ο οποίος αποτελούσε ένα εκ των κορυφαίων στελεχών της ενημέρωσης του Mega; Δείτε πώς είναι σήμερα ο έμπειρος παρουσιαστής και πού εργάζεται αυτή τη στιγμή, αν και πια βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, σε εξίσου νευραλγικό πόστο με εκείνο του anchorman.

Υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι του Mega, ωστόσο είχε αποχωρήσει πριν το κλείσιμό του μετά από 30 χρόνια στη δημοσιογραφία. Προ μηνών, ο Αντώνης Λιάρος επέστρεψε στην τηλεόραση, αλλά αυτή τη φορά δε δουλεύει μπροστά, αλλά πίσω από τις κάμερες, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε πώς είναι σήμερα η Έμη Λιβανίου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που είχε υπάρξει μάλιστα και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται από τον τρέχουσα σεζόν στο Open, δουλεύοντας στο πλευρό ενός παλιού του γνώριμου και φίλου, του Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι στο Μεγάλο κανάλι, αλλά στο Ανοικτό κανάλι, όπως επονομάζεται το κανάλι της Παιανίας. Ο Αντώνης Λιάρος βρίσκεται εκεί ως αρχισυντάκτης, τόσο το μεσημεριανό όσο και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, κάτι που έκανε και στο Mega, με τη μόνη διαφορά, ότι παράλληλα με την αρχισυνταξία, είχε και την παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου.

Θυμάστε την παρουσιάστρια του Alter, Βάσια Λόη; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα!

Τη Βάσια Λόη τη γνωρίσαμε αρκετά χρόνια πριν μέσα από τη συχνότητα του ALTER, όπου και ήταν παρουσιάστρια για αρκετά χρόνια σε μεσημεριανές εκπομπές. Ωστόσο, το καλοκαίρι του 2010 παντρεύτηκε τον εφοπλιστή Νίκο Μαδιά και αποφάσισε να εγκαταλείψει τη showbiz.

Όπως ξέρουμε, η ίδια έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να επικεντρωθεί στην ανατροφή των δύο γιων της και γενικότερα στην οικογένειά της, πραγματοποιώντας σπάνιες έως ελάχιστες κοσμικές εμφανίσεις. Πρόσφατα ωστόσο, έχει κάνει μερικές εξόδους είτε με φίλους είτε με τον σύζυγό της και εμείς έχουμε συλλέξει παρακάτω μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές pics που εξασφάλισε ο φωτογραφικός φακός.

Δείτε πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr:

undefined

undefined

undefined

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share