Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αποκαλύφθηκε ο άγνωστος γάμος της Έλενας Τσαβαλιά - «Κόκκαλο» ο Μάρκος Σεφερλής

Τι είχε γίνει;

3 Δεκεμβρίου 2020 15:15
Αποκαλύφθηκε ο άγνωστος γάμος της Έλενας Τσαβαλιά - «Κόκκαλο» ο Μάρκος Σεφερλής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κόκκαλο» έμεινε ο Μάρκος Σεφερλής από μια αποκάλυψη για την Έλενα Τσαβαλιά, αφού δημοσιεύθηκε η είδηση για τον άγνωστο γάμο της εντυπωσιακής ηθοποιού.

Ο πρώτος γάμος της Έλενας Τσαβαλιά δεν είναι ένα γεγονός της ζωής της στο οποίο αναφέρεται, αφού έχει γυρίσει σελίδα και έχει βρει τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του Μάρκου Σεφερλή και ζουν ευτυχισμένοι, αν κι έγινε γνωστό το σκάνδαλο στην αρχή της σχέσης τους.

Ο πρώτος σύζυγος της ηθοποιού και παρουσιάστριας, δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο και ο γάμος τους έγινε στις 15 Ιανουαρίου του 1999 στον Άγιο Δημήτριο του Παλαιού Ψυχικού, με κουμπάρους τους ηθοποιούς Αθηνά Μαυρομάτη και Βασίλη Ζωνόρο.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες του gossip, ήταν ο Κώστας Βουτσάς -παντρεμένος τότε με την μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, Εύη Καραγιάννη- η Μάρθα Καραγιάννη, η Τζέσσυ Παπουτσή με τον Γιάννη Μάνιο και η Χριστίνα Παππά.

Ο επιχειρηματίας Αργύρης Τσέλλος ήταν ο άντρας που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Έλενα Τσαβαλιά. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, αφού η ίδια η ηθοποιός έχει πει σε συνέντευξή της ότι γνωρίστηκε με τον Μάρκο Σεφερλή το 2001(στην αρχή η σχέση τους ήταν φιλική) και ήδη όλα είχαν τελειώσει.

Άσχημα νέα για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά

Δύσκολη Δευτέρα ξημέρωσε για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, αφού σημείωσαν μονοψήφια νούμερα σε τηλεθέαση με την παράσταση του «Η μεγάλη του γέλιου σχολή» μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Κάθε Κυριακή προβάλλονται στην prime time παραστάσεις του επιτυχημένου ηθοποιού, οι οποίες έχουν χαρίσει και συνεχίζουν να χαρίζουν άφθονο... διαβάστε περισσότερα για τον Μάρκο Σεφερλή στο Youweekly.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share