Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τη δημοσιογράφο Σοφία Παπαϊωάννου; Δείτε πώς είναι σήμερα και το λόγο της εξαφάνισής της

Τι ασχολία έχει αυτή τη στιγμή;

2 Δεκεμβρίου 2020 17:15
Θυμάστε τη δημοσιογράφο Σοφία Παπαϊωάννου; Δείτε πώς είναι σήμερα και το λόγο της εξαφάνισής της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τη δημοσιογράφο Σοφία Παπαϊωάννου, η οποία ξεχώρισε κάποτε στην ομάδα του Αλέξη Παπαχελά και άνοιξε τα δικά της «φτερά», εν συνεχεία, στην τηλεόραση; Δείτε πώς είναι σήμερα η παρουσιάστρια και για ποιο λόγο έχει εξαφανιστεί τελευταία, όπως και η Ελίνα Κέφη.

Τώρα πια, βρίσκεται στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Istorima», σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσιάζοντας στο προφίλ της ιστορίες διάφορων ερευνητών του. Αναφορικά με την ίδια, έχουν περάσει έξι μήνες από τότε, που έκανε την τελευταία εκπομπή «360 μοίρες», με τον χρόνο να μην έχει περάσει καθόλου από πάνω της.

Η παρουσιάστρια του Alpha, σε συνέντευξή της στη «Real News», εξομολογήθηκε ότι τα προβλήματα της δουλειάς της τα μεταφέρει και στο σπίτι της, ενώ ακόμη παραδέχτηκε ότι η τηλεθέαση την επηρεάζει.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας και πώς τον αξιοποιείτε;

Προσπαθώ να βρίσκω χρόνο καθημερινά για να γυμνάζομαι έστω και για μισή ώρα, όπως και να βρίσκω χρόνο να διαβάζω κάθε μέρα βιβλία εκτός του ρεπορτάζ που ασχολούμαι τη στιγμή εκείνη. Ξυπνάω πολύ νωρίς για να τα προλαβαίνω όλα.

Είστε από τους ανθρώπους που μεταφέρουν τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι;

Ναι, τα κουβαλάω δυστυχώς. Δημοσιογράφος είσαι 24 ώρες το 24ωρο. Απλά με τα χρόνια έμαθα τα προβλήματα της δουλειάς να τα τοποθετώ στη σωστή τους διάσταση. Η ζωή μας δεν είναι μόνο δουλειά.

Δεν μπορώ να σας φανταστώ να ασχολείστε με τις δουλειές του σπιτιού...

Ασχολούμαι καθημερινά και πολύ με τις δουλειές του σπιτιού, εκτός από το μαγείρεμα. Να με φανταστείτε!

Τι σας κάνει να χαμογελάτε μέσα στη μέρα;

Η επαφή με τους ανθρώπους που αγαπάω και η επαφή με τη φύση.

Μπορεί η τηλεθέαση να σας χαλάσει τη διάθεση;

Και βέβαια μπορεί να μου χαλάσει τη διά­θεση, όχι όμως τόσο όσο πιο παλιά. Κυρί­ως στενοχωριέμαι αν θα είναι μια εκπομπή την οποία πιστεύω πολύ, για την οποία με την ομάδα μου έχουμε δουλέψει πολύ και για κάποιους λόγους δεν πάει καλά σε νού­μερα. Συνήθως όμως θα με κάνει να προ­σπαθήσω περισσότερο.

Τι σας ελκύει σε μια εκπομπή έρευνας;

Δεν θα την έλεγα εκπομπή έρευνας ακριβώς. Εστιάζουμε αρκετά στον άνθρωπο και στην ιστορία του. Με ελκύει η δημιουργία κυρί­ως και η δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο σε κάτι και να το αποδώσεις καλά στον τη­λεθεατή. Με ελκύει η αόρατη επαφή με τον τηλεθεατή και η πίστη μου ότι ακούγοντας κανείς μια ωραία ιστορία π μαθαίνοντας κά­τι νέο, σκέφτεται και αισθάνεται πιο ωραία.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share