Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έξαλλοι όλοι στην οικογένεια με την Αθηνά Ωνάση: «Πόλεμος» για την κληρονόμο

Τι συνέβη;

25 Νοεμβρίου 2020 06:47
Έξαλλοι όλοι στην οικογένεια με την Αθηνά Ωνάση: «Πόλεμος» για την κληρονόμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλοι ήταν όλοι στην οικογένεια της Αθηνά Ωνάση με την κληρονόμο, με την ίδια να κάνει μια κίνηση, η οποία ξεκίνησε έναν «πόλεμο» ανάμεσα στα μέλη της.

Η Ωνάση, συγκεκριμένα, έκανε αρνητική εντύπωση με την απουσία της από τον λαμπερό γάμο του ετεροθαλούς αδελφού της, Έρικ Κριστόφ Ρουσέλ με την εκλεκτή της καρδιάς του, Αλία Μαλινόφσκαγια, που έγινε στη Ρωσία.

Ο Eric-Christophe Rοussell είναι μόνο μερικοί μήνες νεότερος από την Αθηνά Ωνάση, που προ ημερών βίωσε έναν άλλο διασυρμό δίχως τέλος. Η γέννησή του ήταν τότε σκάνδαλο, καθώς ο Thierry Russell παντρεύτηκε τη Χριστίνα όταν είχε παιδί με την Marianne Landhage.

Στα φωτογραφικά καρέ που μοιράστηκαν μέλη της οικογένειας στο Instagram, η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση, δεν φαίνεται πουθενά. Απουσιάζει και από την επίσημη οικογενειακή φωτογραφία, όπου όλη η οικογένεια πόζαρε μαζί μετά το πέρας της γαμήλιας τελετής.

Aξίζει να σημειωθεί ότι η Alia Malinovskaya ζήτησε από τον Erik-Kristof’s Russell να έχει μεταφραστές τόσο στη ρεσεψιόν όσο και στο μυστήριο, ώστε οι οικογένειες να μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Πολλοί θεωρούν, όπως αναφέρει η Espresso, ότι ο πάγος ανάμεσα στην οικογένεια Ρουσέλ και την Αθηνά παραμένει, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι δεν μπόρεσε να είναι εκεί λόγω υποχρεώσεων.

Προκαλεί η Αθηνά Ωνάση: Αυτές είναι οι εξωφρενικές απαιτήσεις της

"Έχει 24 φρουρούς! Δεν συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες και δεν θέλει να έχει τίποτα που να της θυμίζει την Ελλάδα"! Βγήκαν στη φόρα για πρώτη φορά οι απαιτήσεις της Αθηνάς Ωνάση για να έρθει στην Ελλάδα.

Αθηνά Ωνάση… ένα όνομα με μια τόσο μεγάλη ιστορία. Ο δικηγόρος και φίλος της οικογένειας Ωνάση, Γιώργος Λένος, είχε μιλήσει σε μια πρωινή εκπομπή πριν καιρό και είχε αποκαλύψει κάποιες ιδιαίτερες πτυχές από το χαρακτήρα και την καθημερινότητα της διάσημης κληρονόμου.

Διαβάστε όσα είχε πει ο δικηγόρος:

Έχει 24 φρουρούς - 8 κάθε οκτάωρο

Εκεί που γίνονταν οι αγώνες, ήταν ένα τριώροφο κτίριο. Στην κορυφή ψηλά, πίσω από μαύρα τζάμια, παρακολουθούσε η Αθηνούλα. Δεν κατέβηκε ούτε μία φορά. Αποφεύγει τις επαφές με τους ανθρώπους. Φοβάται όλο τον κόσμο. Έχει 24 φρουρούς - 8 κάθε οκτάωρο.

Δεν θέλει παιδί γιατί φοβάται

Η ίδια δε θέλει παιδί. Έχει μια φοβία. Φοβάται ότι θα την σκοτώσουν. Αυτό την κάνει απόμακρη και να μην είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Δεν συμπαθεί καθόλου τους Έλληνες και δεν θέλει να έχει τίποτα που να της θυμίζει την Ελλάδα.

Ζήτησε κουβούκλιο με μαύρα τζάμια

Όταν ήρθε στην Ελλάδα ήθελε να είναι απομονωμένη. Ζήτησε να είναι σε κουβούκλιο με μαύρα τζάμια. Μόνο με μένα μίλησε, δεν ήθελε να μιλήσει με άλλους.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share