Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Κοντά στην οικογενειακή τραγωδία Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη: Δύσκολες στιγμές

Πανικός στο ζευγάρι

20 Νοεμβρίου 2020 20:55
Κοντά στην οικογενειακή τραγωδία Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη: Δύσκολες στιγμές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες στιγμές έζησαν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, με τους δύο να κοντεύουν να ζήσουν μια οικογενειακή τραγωδία χωρίς προηγούμενο.

Η δεύτερη, που ζει μια νέα καθημερινότητα με το σύζυγό της, ανήρτησε ένα βίντεο από τη συμμετοχή της στην αναδάσωση του λόφου της Πεντέλης στο κανάλι της στο YouTube και μεταξύ άλλων μοιράστηκε τα συναισθήματά της, όταν το 2018 κινδύνευσε ο πατέρας της στις καταστροφικές φωτιές στο Μάτι, μια τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε 100 συνανθρώπους μας. Η οικογένεια του Σάκη Ρουβά έχει εξοχική κατοικία στο Νέο Βουτσά, όμως την ημέρα της φονικής πυρκαγιάς έλειπε μαζί με τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του στην Κέρκυρα για διακοπές.

Η Κάτια Ζυγούλη ειδοποιήθηκε από μία φίλη της για μια φωτιά που υπάρχει στην Καλλιτεχνούπολη και μαζί με το Σάκη Ρουβά ζήτησαν από τους δικούς τους να απομακρυνθούν από την περιοχή. Ο πατέρας της, ο κύριος Νίκος, αφού πήγε σε ένα πάρκο τη μητέρα της μαζί με τον βενιαμίν της οικογένειας, τον Απόλλωνα, επέστρεψε στο σπίτι για να βοηθήσει τον αδερφό του Σάκη Ρουβά και έτσι εγκλωβίστηκε από τη φωτιά. Με τη βοήθεια ενός εθελοντή διασώστη ο πατέρας της σώθηκε.

Η Ζυγούλη στο βίντεο περιγράφει την αγωνία που έζησε μέχρι να σιγουρευτεί ότι ο πατέρας της ήταν καλά:

«Παίρνει ο πατέρας μου τον μικρό, τον Απόλλωνα, και για καλή μας τύχη αποφασίζει να τον πάει σε ένα πάρκο και όχι τελικά σε γειτονικό σπίτι, το οποίο τελικά κατέληξε να καεί. Απλά είχε τη φαεινή ιδέα να γυρίσει και να βοηθήσει τον Αποστόλη, τον αδερφό του Σάκη, να βάλει την πυρόσβεση, η οποία και τελικά μας έσωσε… ευτυχώς! Φτάνοντας σπίτι ο πατέρας μου, επιστρέφοντας από το πάρκο που έχει αφήσει τον μικρό μαζί με τη μητέρα μου, η φωτιά έχει φτάσει και στην προσπάθειά του να φύγει εγκλωβίστηκε.

Εγώ τώρα είμαι στην Κέρκυρα, κοιτάζω τη θάλασσα, το μόνο που ξέρω είναι ένα τηλέφωνο του Αποστόλη που μου λέει ότι η φωτιά έχει φτάσει και ότι ο πατέρας μου είναι εδώ: «Τι εννοείς είναι εδώ, πού είναι ο πατέρας μου, αφού τον έστειλα στο πάρκο». Παίρνω τηλέφωνο τον πατέρα μου, ο οποίος μου λέει «είμαι καλά, κλείσε» με μία φωνή πολύ ταλαιπωρημένη και το σήμα κόβεται, η μπαταρία πέφτει, κοιτάω τη θάλασσα μη ξέροντας αν ο πατέρας μου ζει ή όχι».

Δείτε το βίντεο:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share