Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Η νέα καθημερινότητα του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη που έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή τους

Τι συνέβη;

20 Νοεμβρίου 2020
Η νέα καθημερινότητα του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη που έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz αλλά τον τελευταίο καιρό εκπλήσουν συνεχώς με αυτά που αποκαλύπτουν. Επίσης η Κάτια Ζυγούλη έκανε μία κίνηση στο σπίτι όπου την κοίταζε άλαλος ο Σάκης Ρουβάς.

Συγκεκριμένα ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη στο σπίτι τους διατηρούν ένα μποστάνι από όπου παίρνουν λαχανικά και ένα κοτέτσι, από όπου τρώνε φρέσκα αβγά καθημερινά. Ο τρόπος που έχουν επιλέξει να ζήσουν, κοντά στη φύση, απέχει από αυτό που μάλλον φανταζόμαστε για αυτούς.

Με ένα βίντεο η Κάτια Ζυγούλη θέλησε να μας παρουσιάσει μία τυπική ημέρα στην οικογένεια της και πώς καθημερινά μαζεύει τα φρέσκα αβγά.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Tlife.gr

Άναυδη η Κάτια Ζυγούλη: Έπιασε τον Σάκη Ρουβά… με άλλες δύο γυναίκες

Άναυδη έμεινε η Κάτια Ζυγούλη, η οποία έπιασε τον Σάκη Ρουβά… με άλλες δύο γυναίκες, αν και βέβαια αυτό που είδε, ήταν εξαιρετικά ευχάριστο.

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία ευτυχισμενη οικογένεια, την οποία αρκετές φορές προβάλλουν στα social media, αν και πρόσφατα κυκλοφόρησαν... ακατάλληλες φωτογραφίες του μοντέλου.

Σήμερα, η Κάτια έδειξε στους χιλιάδες followers της στο Instagram μία... τυπική μέρα της οικογένειας εν μέσω lockdown. Ο Σάκης Ρουβάς είναι στην κουζίνα του σπιτιού με τις κόρες του και μαζί χορεύουν υπό τους ρυθμούς της μουσικής, ενώ το μοντέλο τους βιντεοσκοπεί.

«Να εδώ ξεμουδιάζουμε» είναι το σχόλιο της Κάτιας Ζυγούλη σε αυτή την όμορφη οικογενειακή στιγμή.

Πηγή βίντεο: Protothema.gr

Γυναικάρα η κόρη του Σάκη Ρουβά - Φτυστή η Κάτια Ζυγούλη

Χαρές είχαν πριν λίγες ημέρες, η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, αφού η κόρη τους είχε γενέθλια. Η οικογένεια έκανε ένα party μόνο με στενούς φίλους και συγγενείς σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, εκμεταλλευόμενοι την τελευταία ημέρα πριν κλείσουν τα μαγαζιά λόγω της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, η κόρη τους Αναστασία, έγινε 12 και όπως είδαμε μέσα από αναρτήσεις, η όμορφη κοπέλα έχει μεγαλώσει και έχει γίνει μια κούκλα. Μάλιστα, εμείς πιστεύουμε ότι είναι ίδια με τη μητέρα της. Εσείς τι λέτε;

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες από τις οικογενειακές στιγμές των γενεθλίων της κόρης του και όπως παρατηρήσαμε, όλοι φορούσαν μάσκα. Ωστόσο, η Αναστασία την έβγαλε για λίγο για να σβήσει τα κεράκια της. Μιας και αναφερθήκαμε στην Κάτια Ζυγούλη, δείτε εδώ μια ανάρτησή της που ράγισε καρδιές.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share