Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αδιανόητη κίνηση της Κάτιας Ζυγούλη στο σπίτι - Την κοίταζε άλαλος ο Σάκης Ρουβάς

Τι συνέβη;

19 Νοεμβρίου 2020 14:52
Αδιανόητη κίνηση της Κάτιας Ζυγούλη στο σπίτι - Την κοίταζε άλαλος ο Σάκης Ρουβάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια αδιανόητη κίνηση προχώρησε στο σπίτι, που έχει με τον Σάκη Ρουβά η Κάτια Ζυγούλη, με τον γνωστό τραγουδιστή να μένει άλαλος, κοιτάζοντας το τι έκανε.

Είναι γνωστή, βέβαια, η προτίμηση που δείχνουν οι δυο τους σε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής, με το μοντέλο να βλέπει άναυδο τον άντρα του με άλλες δυο γυναίκες. Συχνά, το ζευγάρι μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους εικόνες από το σπίτι τους στον Νέο Βουτσά, όπου μένουν με τα τέσσερα παιδιά τους.

Ο τραγουδιστής και το διάσημο μοντέλο έχουν καταφέρει να καλλιεργούν δικά τους προϊόντα, καθώς έχουν ακόμα και θερμοκήπιο, έχοντας καταφέρει να εκπληρώσουν ένα όνειρο χρόνων, καθώς η ζωή στην εξοχή μοιάζει να είναι μια απόλαυση για αυτούς.

Έτσι, η Κάτια Ζυγούλη χθες ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με το οποίο μας ξεναγεί για πρώτη φορά στο κοτέτσι της. Η πανέμορφη μανούλα φαίνεται πως πήγε να επισκεφτεί τις κοτούλες της προκειμένου να μαζέψει τα φρέσκα αυγά που υπήρχαν και να τα μαγειρέψει για τα παιδιά της.

Γυναικάρα η κόρη του Σάκη Ρουβά - Φτυστή η Κάτια Ζυγούλη

Χαρές είχαν πριν λίγες ημέρες, η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, αφού η κόρη τους είχε γενέθλια. Η οικογένεια έκανε ένα party μόνο με στενούς φίλους και συγγενείς σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, εκμεταλλευόμενοι την τελευταία ημέρα πριν κλείσουν τα μαγαζιά λόγω της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, η κόρη τους Αναστασία, έγινε 12 και όπως είδαμε μέσα από αναρτήσεις, η όμορφη κοπέλα έχει μεγαλώσει και έχει γίνει μια κούκλα. Μάλιστα, εμείς πιστεύουμε ότι είναι ίδια με τη μητέρα της. Εσείς τι λέτε;

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες από τις οικογενειακές στιγμές των γενεθλίων της κόρης του και όπως παρατηρήσαμε, όλοι φορούσαν μάσκα. Ωστόσο, η Αναστασία την έβγαλε για λίγο για να σβήσει τα κεράκια της. Μιας και αναφερθήκαμε στην Κάτια Ζυγούλη.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share