Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θάνατος για την Κάτια Ζυγούλη: Απαρηγόρητη στο πένθος της μπροστά στον Σάκη Ρουβά

Η ανάρτηση που συγκλόνισε

10 Νοεμβρίου 2020 08:52
Θάνατος για την Κάτια Ζυγούλη: Απαρηγόρητη στο πένθος της μπροστά στον Σάκη Ρουβά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας θάνατος «τσάκισε» την Κάτια Ζυγούλη, η οποία έζησε το δικό της πένθος μαζί με τον Σάκη Ρουβά, με το διάσημο μοντέλο να δείχνει απαρηγόρητο μπροστά στο σύζυγό του, έχοντας πρόσφατα γίνει... έξαλλο μαζί του.

Με ανάρτηση στον λογαριασμό της έκλαψε την Μάγια της, το πανέμορφο σκυλί που μας είχε γνωρίσει και με το οποίο μοιράστηκε τόσες μαγικές στιγμές.

Μόνο κάποια από αυτές να δείτε με τη Μάγια αραχτή στο χαλάκι μπορστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, καταλαβαίνειτε πόσες συγκινήσεις και πόσες εμπειρίες έχουν μοιραστεί μαζί της τα μέλη της οικογένειας Ρουβά-Ζυγούλη.

Μια φωτογραφία που ανέβασε ανάμεσα σε άλλες απόλυτα ευτυχισμένες στιγμές, δείχνει πόσο πόνεσε με αυτόν το θάνατο η Ζυγούλη, δείχνοντας και την ευαισθησία της, καθώς και πόσο εκτιμά και πόσο αγαπά την ζωή.

Στιγμές αγωνίας για Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη: Ανακοίνωσαν στα παιδιά τους ότι…

Στιγμές αγωνίας βιώνουν Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη, με τους δύο να χρειάζεται να ανακοινώσουν κάτι σημαντικό στα παιδιά τους, που αφορά το επόμενο διάστημα.

Η πρώτη μέρα της δεύτερης καραντίνας είναι γεγονός και όπως είναι φυσικό όλοι οι γονείς ψάχνουν δημιουργικούς τρόπους να απασχολήσουν τα παιδιά τους, κάτι που φυσικά ισχύει και για το ζευγάρι.

Ετσι το πρωί του Σαββάτου η Κάτια Ζυγούλη ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο έδειξε πως πέρασαν το πρωινό του Σαββάτου στο σπίτι τους στο Νέο Βουτσά.

Σύσσωμη λοιπόν η οικογένεια μαζεύτηκε στην τραπεζαρία και επιδόθηκε στο σχέδιο. Η Αναστασία, πρόσφατα γιόρτασε και τα γενέθλια της, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Σάκης Ρουβάς σχεδίασαν τα έργα τους. Από την παρέα τους έλειπε ο μικρός Απόλλωνας και η Κάτια Ζυγούλη που ανέλαβε ρόλο εικονολήπτη.

Αλλαγή επαγγέλματος για τον Σάκη Ρουβά - Στο πλευρό του η Κάτια Ζυγούλη (βίντεο)

Από ότι φαίνεται το ζευγάρι Ρουβάς - Ζυγούλη επρόκειτο να περάσουν μια αλλαγή στη ζωή τους με τον τραγουδιστή να αλλάζει "επάγγελμα".

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής πριν λίγες μέρες προέβη σε μία νέα αποκάλυψη μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα υγιεινής διατροφής.

Ο Έλληνας σταρ δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τη λεζάντα: “ Όταν η αγάπη για την φύση μετατρέπεται σε ένα δημιουργικό χόμπι, το οποίο βοηθάει ουσιαστικά στη βιωσιμότητα του τρόπου παραγωγής τροφίμων”, μας ξεναγεί στο θερμοκήπιό που έχει φτιάξει στο σπίτι του, στο Νέο Βουτζά, δείχνοντάς μας όλα τα προϊόντα που καλλιεργεί αλλά και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί. Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς δεν δίστασε να δοκιμάσει μπροστά στον φακό του κινητού του κάποια από αυτά.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν επιλέξει ένα αρκετά μεγάλο σπίτι, για να μπορούν να φιλοξενήσουν τόσο το θερμοκήπιο τους όσο και το κοτέτσι που βρίσκεται στο κτήμα τους.

Δείτε το βίντεο με το θερμοκήπιο που έχει φτιάξει ο Σάκης Ρουβάς:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share