Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

Η αποκάλυψη που «τάραξε» το γάμο Ελένης Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλου: Λίγο πριν εκείνος γίνει…

Τι συνέβη;

20 Νοεμβρίου 2020 20:20
Η αποκάλυψη που «τάραξε» το γάμο Ελένης Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλου: Λίγο πριν εκείνος γίνει…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκάλυψη «τάραξε» το γάμο της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο, με ένα φοβερό γεγονός να συμβαίνει λίγο πριν εκείνος πραγματοποιηθεί.

Συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκε ο μυστικός αρραβώνας που είχε κάνει το ζευγάρι αρκετό καιρό πριν γεννηθεί η κόρη τους. Μπορεί τις τελευταίες ημέρες ο μπαμπάς Ματέο Παντζόπουλος να αφιέρωνε πολλές ώρες της ημέρας στην φροντίδα της νογέννητης κόρης που απέκτησε με την Ελένη Μενεγάκη αλλά είχε να φροντίσει και τις ανάγκες της επιχείρισής του, την ξενοδοχιακή μονάδα που έχει στην Άνδρο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον σύντροφο της παρουσιάστριας να φορτώνει το αγροτικό αυτοκίνητο της Ελένης με τις απαραίτητες προμήθειες για τις καλοκαιρινές ανάγκες του ξενοδοχείου, ενώ σοκ επικράτησε πρόσφατα με ένα σχόλιο στο διαδίκτυο.

Ελένη Μενεγάκη γάμος ταραχή Ματέο Παντζόπουλος

Στο μεταξύ, επιβεβαιώθηκε ο μυστικός αρραβώνας που είχε κάνει το ζευγάρι αρκετό καιρό πριν γεννηθεί η κόρη τους. Τον επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην εφημερίδα Παραπολιτικά ο ηγούμενος της Μονής Παναχράντου στην Άνδρο Ευδόκιμος ο οποίος και ευλόγησε τον αρραβώνα.

Λαμπερός γάμος για Ματέο Παντζόπουλο - Ελένη Μενεγάκη; Όλη η αλήθεια στην φόρα!

Δεν παντρεύτηκε ποτέ ο Ματέο Παντζόπουλος την Ελένη Μενεγάκη! Ποτέ δεν το πήγε το κορίτσι στην εκκλησία. Φυσικα η μεγαλύτερη ένωση είναι το παιδί, την μικρή Μαρινούλα την οποία μάλιστα φέτος πηγαίνει να πάρει η μάνα της από το σχολείο αφού δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Δεν το συζητάμε. Αλλά γάμος, δεν έγινε ποτέ! Πέντε ολόκληρα χρόνια! Τόσο διάστημα έχει περάσει – και περισσότερο αν υπολογίσουμε και την εγκυμοσύνη της Ελένης που πιστεύαμε άλλα για τη ζωή της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Ήρθε η ανακάλυψη, το στοιχείο εκείνο που όχι μόνο ανατρέπει όσα γνωρίζαμε για τη σχέση τους, αλλά αποκαλύπτει και πόσο …θύματα έχουν πέσεις τα ΜΜΕ!

Λαμπερός γάμος για Ματέο Παντζόπουλο - Ελένη Μενεγάκη

Ο γάμος Ελένης Μενεγάκη – Ματέου Παντζόπουλου δεν έγινε ποτέ. Σωστα διαβάσατε και γι αυτό, τό ξαναγράφουμε: ΠΟΤΕ! Οι αποδείξεις κρατούν από την μέρα που η Ελένη Μενεγάκη βγήκε από το μαιευτήριο, κρατώντας μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο την νεογέννητη κόρη τους! Φαίνεται ότι όλο αυτό που περιφέρεται ως δεδομένο εδώ και πέντε χρόνια δεν συνέβει, ΠΟΤΕ! Ο γάμος που η ίδια η Ελένη Μενεγάκη μας άφηνε τεχνιέντως να πιστεύουμε πως έγινε με τον Μάκη Παντζόπουλο, κάπου ΚΡΥΦΑ σ’ ένα μοναστήρι στα Άχλα, απλά ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΠΟΤΕ!

Και ήταν όλα τόσο αναμενόμενα να τα υποθέσουν οι δημοσιογράφοι, άρα και να τα πιστέψουν. Να τα υιοθετήσουν σαν αληθινά γεγονότα. Μόνο και μόνο, η ίδια η Ελένη Μενεγάκη, δεν τα διέψευσε ποτέ. Πετούσε αραιά και που κάτι …αφηρημένες, αόριστες κουβέντες για…γάμους, αυτό ήταν!

Λαμπερός γάμος για Ματέο Παντζόπουλο - Ελένη Μενεγάκη

ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ…ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.

Ούτε καλεσμένος υποθέσανε πως ήθελε. Άρα, όλα …φυσιολογικά. Ο γάμος έγινε άγνωστη ημερομηνία σε κάποιο ξωκλήσσι, χωρίς καλεσμένους, κανείς δεν τον διέψευσε, οπότε…σίγουρα έγινε.

Πάμε λοιπόν, έπειτα από μπόλικη σάλτσα και …αγωνία, να σας κάνουμε την αποκάλυψη! Ξέρετε, την αποκάλυψη που έκανε το ίδιο το ζευγάρι άθελα του προφανώς αλλά κυρίως την αποκάλυψη με…υπογραφή του μαιευτηρίου.

Πηγή: freegossip.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share