Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στιγμές ευτυχίας για Νίκο Μάνεση-Φαίη Μαυραγάνη: «Πλέουν» σε πελάγη ευτυχίας και το ανακοίνωσαν

Τι γνωστοποίησε το ζευγάρι;

16 Νοεμβρίου 2020 20:40
Στιγμές ευτυχίας για Νίκο Μάνεση-Φαίη Μαυραγάνη: «Πλέουν» σε πελάγη ευτυχίας και το ανακοίνωσαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στιγμές ευτυχίας ήταν εκείνες, που ήρθαν για τον Νίκο Μάνεση και την Φαίη Μαυραγάνη, με αμφότερους να ανακοινώνουν το γεγονός, «πλέοντας» σε πελάγη ευτυχίας.

Οι δύο τους παρά το φορτωμένο τους επαγγελματικό πρόγραμμα, πάντα βρίσκουν χρόνο για τα παιδιά τους, τα οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους.

Μάλιστα, ο Νίκος Μάνεσης, που «διέλυσε» τους πάντες προ ωρών, και η Φαίη Μαυραγάνη κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις και σπάνια δημοσιεύουν στα social media φωτογραφίες τους από προσωπικές τους στιγμές.

Αυτή τη φορά, πριν από μερικούς μήνες, το αγαπημένο ζευγάρι γιόρτασε τα γενέθλια των παιδιών του. Η κόρη του Νίκου Μάνεση και της Φαίης Μαυραγάνη, Λυδία, έγινε 16 ετών και ο γιος τους Φώτης, 10 ετών.

Μάλιστα, η Φαίη Μαυραγάνη δε δίστασε να δημοσιεύσει και μερικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram, δείχνοντας μας τις εντυπωσιακές τούρτες των μωρών της.

Χαρακτηριστικό είναι, πως όταν μια διαδικτυακή της φίλη την ρώτησε αν έχουν την ίδια ημέρα γενέθλια, η Φαίη Μαυραγάνη διευκρίνισε: «Όχι 7/4 και 15/5».

Άφωνος με την Φαίη Μαυραγάνη ο Νίκος Μάνεσης - Τον… κούφανε με την κίνηση που έκανε στο σπίτι

Άφωνος έμεινε με την Φαίη Μαυραγάνη ο Νίκος Μάνεσης, με τη σύζυγό του να πραγματοποιεί μια κίνηση στο σπίτι, η οποία… τον κούφανε, βλέποντάς την.

Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο υπέροχα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, πραγματοποιώντας μάλιστα εξαιρετική δουλειά στην τηλεόραση. Με τη Μαυραγάνη να ξεκινά νωρίς το πρωί και τον Μάνεση να συνεχίζει λίγο αργότερα, αμφότεροι έχουν κατακτήσει το «θρόνο» του Σαββατοκύριακου, θεωρούμενοι λογικά οι κορυφαίοι στο είδος τους.

Παράλληλα, δεν έχουν κρύψει εδώ και χρόνια την εκπληκτική τους σχέση. Τον ισχυρισμό αυτόν ενισχύει, μάλιστα, η… ερωτική της φωτογραφία στο Instagram, όπου διαφήμιζε την εκπομπή της, φορώντας ένα απλό τιραντάκι και προκαλώντας «θύελλα» αντιδράσεων μεταξύ των ακολούθων της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share