Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» για Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη: Ο γάμος ήταν έτοιμος να γίνει και τελευταία στιγμή…

Μεγάλη ανατροπή

6 Νοεμβρίου 2020 10:22
«Βόμβα» για Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη: Ο γάμος ήταν έτοιμος να γίνει και τελευταία στιγμή…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκάλυψη… σκέτη «βόμβα» έπεσε για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με το γάμο τους να είναι τελικά έτοιμος να γίνει και τελευταία στιγμή να γίνεται η μεγάλη ανατροπή.

Από… σαράντα κύματα έχει περάσει το ζευγάρι και δεν είναι και λίγες οι αναποδιές που του έτυχαν. Αν και η σχέση τους μετράει πάνω από δέκα χρόνια, πολύ νωρίς είχαν σκεφτεί να κάνουν το βήμα, άσχετα πως τελικά καθυστέρησαν πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο. Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που το 2011 ήθελαν την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να παντρεύονται σε ένα όμορφο εκκλησάκι του 15ου αιώνα. Η είδηση είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου εκείνη την εποχή, ωστόσο το ζευγάρι δεν την είχε επιβεβαιώσει ποτέ, με τον Χατζηγιάννη αργότερα να απαντά για τον χωρισμό.

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz θα παντρευόταν στην πατρίδα του τραγουδιστή και στην εκκλησία Παναγία του Σκαλιού. Η ημερομηνία που είχε οριστεί ο γάμος ήταν η 29η Σεπτεμβρίου.

Η γνωστή σήμερα ως η «Παναγία του Σκαλιού», η εκκλησία της Παναγίας της Θεοτόκου είναι ένα εντυπωσιακό μεσαιωνικό κτίσμα του 15ου αιώνα και στολίδι της περιοχής Αγγλαντζιάς.

Αρχικά ήταν σκαμμένη στο βράχο, εκεί που βρίσκεται η σημερινή εκκλησία, όπου και χτίστηκε από κάτοικο της περιοχής Αγλαντζιάς, από τον Ιπποκράτη Βεροπλίδη.

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ποια η αλήθεια για την σχέση τους, χώρισαν;

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες μέρες για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια, αφού πολλά δημοσιεύματα υποστήριξαν ότι χώρισαν.

Ωστόσο, πρόσφατα μια φωτογραφία που δημοσίευσε το περιοδικό Beautiful people, διέψευσε τα δημοσιεύματα, αφού δείχνει το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές.

Την εν λόγω είδηση σχολίασε στην εκπομπή της και η Ναταλία Γερμανού λέγοντας: «Αυτό το ζευγάρι είναι μαζί πάρα πολλά χρόνια. 9; Και είναι αγαπημένο από όσο ξέρω.

Γιατί ξεκίνησαν οι φήμες του χωρισμού; Επίσης εμένα το γεγονός ότι της βάζουν σαν μικρό υστερόγραφο στις φήμες περί χωρισμού ότι προφανώς ο χωρισμός έγινε γιατί ούτε αυτή η σχέση κατέληξε σε γάμο, εμένα προσωπικά με εκνευρίζει πάρα πολύ.

Γιατί κανένας δε ρώτησε ποτέ τη Ζέτα, αν η Ζέτα είναι μανιακή με το γάμο ή αν θέλει οπωσδήποτε να παντρευτεί. Μπορεί να μη θέλει η κοπέλα.

Μπορεί να της αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις που δεν καταλήγουν σε γάμο. Όπως νιώθετε παιδιά, αρκεί να είστε καλά…».

Μάλιστα, ενώ η Γερμανού μιλούσε για το εν λόγω θέμα, έλαβε ένα μήνυμα με καρδούλες από την Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία θέλησε να δείξει με αυτό τον τρόπο ότι συμφωνεί με τα λεγόμενα της παρουσιάστριας.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share