Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

"Ήταν το φέρετρο του Νίκου Σεργιανόπουλου και..." - Απίστευτη αποκάλυψη για την κηδεία του

Τα αποτρόπαια σκηνικά που μας σόκαραν!

3 Νοεμβρίου 2020 08:32
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποτρόπαιες αποκαλύψεις είχαν έρθει στο φως από τον Χάρη Λεμπιδάκη για περιστατικά που είχαν γίνει στην κηδεία του Νίκου Σεργιανόπουλου και γνώριζαν ελάχιστοι.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε αναφερθεί στον καλό του φίλο Παντελή Παντελίδη και όσα βίωσε όταν έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το 2016, ενώ αποκάλυψε πως στην κηδεία του Νίκου Σεργιανόπουλου, ο κόσμος πετούσε αυγά και ντομάτες στα τηλεοπτικά συνεργεία που κάλυπταν το γεγονός.

"Υπηρέτησα το “κίτρινο” με πολύ μεγάλη χαρά. Όταν συμμετέχεις σε μια εκπομπή που είναι lifestyle και showbiz υπάρχει μέσα και το κίτρινο και το ροζ… Πουλούσε αυτό εκείνη την εποχή, το έκανα με τον τρόπο μου. Δεν είχα ποτέ αντιπάθειες, δεν υπήρξε ένα πρόσωπο να με βρίσει, να με κατηγορήσει. Καλύψαμε και πολύ σημαντικά γεγονότα που έπρεπε να βγάλουμε και το κίτρινο...

Πρόσωπα που πέθαναν, Νίκος Σεργιανόπουλος, Μπάμπης Λαζαρίδης που έπρεπε να πάμε να καλύψουμε τις κηδείες που υπήρχαν πολλές προεκτάσεις και παρασκήνια πίσω από αυτό. Κάναμε ON και μας πετούσαν αυγά και ντομάτες από τα μπαλκόνια και αριστερά μου ήταν το φέρετρο του Νίκου Σεργιανόπουλου, αυτά δεν θα τα ξεχάσω ποτέ", είχε πει ο Χάρης Λεμπιδάκης. Μιας και αναφερθήκαμε στο ζεν πρεμιέ, δείτε εδώ όσα είχε πει ο ανιψιός του μετά το θάνατο.

Νίκος Σεργιανόπουλος: Το ζεϊμπέκικο του ηθοποιού που είχε κάνει το τηλεοπτικό κοινό να παραληρεί

Θυμάστε το τρομερό ζεϊμπέκικο που είχε χορέψει ο Νίκος Σεργιανόπουλος στη σειρά του Mega; Βρήκαμε ένα βίντεο από αυτή τη σκηνή και σας την παρουσιάζουμε παρακάτω.

Οι Δύο Ξένοι ήταν μια σειρά που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό τόσο στην πρώτη της προβολή όσο και μέσα από τις επαναλήψεις. Είναι όμως, μερικές σκηνές που όσα χρόνια κι αν περάσουν μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη μας. Μια εξ αυτών και το μοναδικό ζεϊμπέκικο του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Ο ηθοποιός που υποδυόταν έναν καθηγητή δραματικής σχολής ήταν στο σπίτι με τους φίλους του, καθώς την επόμενη μέρα παντρευόταν και "έτσι για το καλό" όπως ο ίδιος έλεγε, σηκώθηκε και χόρεψε ένα από τα πιο βαριά και τίμια ζεϊμπέκικα που έχουν προβληθεί ποτέ από την ελληνική τηλεόραση.

Είναι σίγουρα μια σκηνή που έχει χαρακτηρίσει το σπουδαίο ηθοποιό, ο οποίος είχε κάνει μια εξομολόγηση λίγο πριν τη δολοφονία του. Δείτε το ζεϊμπέκικο του:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share