Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ανατροπή στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Δεν υπήρχε «Ελένη Βλαχάκη» στην αρχή!

Η διαφορά στο σενάριο

24 Οκτωβρίου 2020 10:52
Ανατροπή στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Δεν υπήρχε «Ελένη Βλαχάκη» στην αρχή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μεγάλη ανατροπή υπήρξε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», καθώς φαίνεται πως… «Ελένη Βλαχάκη» δεν υπήρχε στην αρχή, όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της σειράς.

Και όμως. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται η Ελένη Ράντου δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Χάρη Ρώμα για τον ρόλο. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη του, κατά τη συγγραφή του σεναρίου στο μυαλό του, η ηθοποιός που θα έκανε την Βλαχάκη δεν ήταν η Ράντου, αλλά η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η ίδια η Ράντου μάλιστα είχε πει ότι όταν διάβασε το σενάριο «ήταν πολύ περισσότερο Δήμητρα. Φαινόταν ότι ήταν γραμμένο για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Μετά το δουλέψαμε και έγινε πιο πολύ Ελένη».

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τη συγκεκριμένη σειρά χωρίς τη Ράντου στη θέση της Βλαχάκη και πώς θα ήταν αν η πρώτη επιλογή του Ρώμα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου είχε πάρει τον ρόλο, ενώ σίγουρα δεν ξέρατε ποια είναι η καταγωγή της «Μανταρινάκη».

Όσο για τον συμβολαιογράφο του θείου της σειράς, απ’ τον οποίο ξεκίνησαν όλα, ο Ρώμας σε ανύποπτη στιγμή είχε αποκαλύψει ένα ξεκαρδιστικό σκηνικό στο πρώτο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον ίδιο και την οικονόμο του θείου.

Ανακοπή καρδιάς για πρωταγωνιστή του «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Δεν ήταν η μόνη μάχη και σόκαρε με το θάνατό του

Σοκαρισμένοι ήταν όλοι οι συντελεστές του «Κωνσταντίνου και Ελένης», καθώς πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς και «πάγωσε» άπαντες με το θάνατό του, χωρίς αυτή μάλιστα να είναι η μόνη του μάχη.

Η «θρυλική» σειρά του ΑΝΤ1 έχει διαγράψει μια σπουδαία πορεία, όχι μόνο με τα δύο χρόνια όπου προβαλλόταν στο τέλος της δεκαετίας του 1990 στο σταθμό του Αμαρουσίου, αλλά και τη συνέχεια, που είναι ασταμάτητη με τις διαρκείς επαναλήψεις, αν και ορισμένα επεισόδια απαγορεύεται να παίξουν. Με τα χρόνια να έχουν περάσει, όμως, ορισμένοι ηθοποιοί που αγαπήσαμε, έχουν φύγει από τη ζωή.

Συγκεκριμένα, έφυγε ανήμερα της γιορτής του το 2008 από ανακοπή καρδιάς ο Χρήστος Ευθυμίου, ενώ έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο. Ήταν 54 ετών.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share