Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Έφυγε ο..." - Ανακοίνωσε το θάνατο ο Λάκης Λαζόπουλος

"Θα έρθω να σε βρω εκεί που είσαι!"

23 Οκτωβρίου 2020 12:45
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είχε λυγίσει ο Λάκης Λαζόπουλος με το θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Μπάμπη Γιωτόπουλου. Ο ίδιος μάλιστα, είχε κάνει μια ανάρτηση στα social media, η οποία ράγιζε καρδιές. Τι είχε γράψει;

Ο Χαμός του γνωστού ηθοποιού, είχε φέρει μεγάλη συγκίνηση σε όσους το γνώριζαν και σε εκείνους που είχαν συνεργαστεί μαζί του. Ανάμεσά τους και ο Λάκης Λαζόπουλος που είχε κάνει μια σπαρακτική ανάρτηση για το χαμό του. Ειδικότερα είχε ανεβάσει στα story του μια φωτογραφία τους και στο κείμενο, που έγραψε πάνω σε αυτήν, μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον ηθοποιό.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου για το θάνατο του Μπάμπη Γιωτόπουλου

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έκανε λόγο για έναν σπουδαίο ηθοποιό και κυρίως για έναν υπέροχο άνθρωπο. Μάλιστα σπάραξε η φράση που έλεγε, ότι στέκεται και τον αποχαιρετά από μακριά, λόγω και των όσων συμβαίνουν. Παράλληλα, του έδωσε υπόσχεση πως θα πάει να τον βρει.

Ειδικότερα στη φωτογραφία που θα δείτε ο Λαζόπουλος γράφει τα εξής:

"Έφυγε ο Μπάμπης Γιωτόπουλος. Ο Μπαμπίνος μας. Με τον Μπάμπη συνεργαστήκαμε στον Φρόιντ και στον πλούτο του Αριστοφάνη. Τόσο ωραίος ηθοποιός. Τόσο ωραίος άνθρωπος. Τόσο ωραίο χιούμορ. Γελάσαμε μαζί πάρα πολύ. Πάντα στην ώρα του.Πάντα με λατρεία για το θέατρο. Ακριβός άνθρωπος. Από αυτούς τους αδαμάντινους που γέννησε το θέατρο. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν αγάπησε τον Μπάμπη.

Και δες τώρα πως από μακρυά στέκω και τον αποχαιρετώ. Στο καλό αγαπημένε άνθρωπε και στο άνοιγμα της πόρτας θα έρθω να σε βρω εκεί που είσαι". Μιας και αναφερθήκαμε στον Λάκη Λαζόπουλο, διαβάστε εδώ μια ακόμα θλίψη που τον "πόνεσε".

Δείτε τη φωτογραφία:

Τασούλα Λαζοπούλου: Αυτή ήταν η άγνωστη σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου που πέθανε πριν λίγους μήνες!

Ο Λάκης Λαζόπουλος σπάνια μιλούσε για την προσωπική του ζωή, καθώς δεν ήθελε τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν στην οικογένειά του, που εδώ και μερικούς μήνες θρηνεί, καθώς έφυγε από τη ζωή ύστερα από μάχη με τον καρκίνο η σύζυγός του Τασούλα.

Η Τασούλα Λαζοπούλου πάλεψε με τον καρκίνο για 3 χρόνια, αλλά δεν τα κατάφερε και πέθανε σε ηλικία 60 ετών, σκορπώντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους και φυσικά στον Λάκη Λαζόπουλο και την κόρη τους Μαριέλλη Λαζοπούλου.

Το πρόσωπό της αλλά και πληροφορίες γενικά για τη ζωή της δεν είναι γνωστές και αυτό διότι στεκόταν πάντα στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου διακριτικά και πάντα ένα βήμα πίσω από εκείνον, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε πολύ λίγες φωτογραφίες έχουμε δει την Τασούλα Λαζοπούλου, όπως στην παρακάτω, όταν ήταν στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο, όπου και πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης μαζί με την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με τους οποίους διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

Τα τελευταία τρία χρόνια η Τασούλα Λαζοπούλου έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείο «Υγεία» και του επικεφαλής, κ. Αθανασιάδη, δεν κατέστη δυνατόν να βγει νικήτρια. Το τελευταίο διάστημα μεγάλη συμβολή στη θεραπεία της είχε και η ογκολόγος, Αντωνία Διγκλία, που εργάζεται σε ένα από τα δέκα καλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, στο Chuv της Λοζάνης.

Ο έρωτας των συμφοιτητών που κατέληξε σε γάμο

Η Τασούλα Λαζοπούλου και ο Λάκης Λαζόπουλος γνωρίστηκαν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, όταν οι δυο τους σπούδαζαν Νομική. Έγιναν ζευγάρι και στη συνέχεια, το 1983, παντρεύτηκαν στη Λάρισα και έκαναν ένα παιδί μαζί, τη Μαριέλλη Λαζοπούλου.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share