Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απέραντη θλίψη για τον Λάκη Λαζόπουλο: Δύο νεκροί σε έξι μήνες!

Τραγικό!

22 Οκτωβρίου 2020 10:14
Απέραντη θλίψη για τον Λάκη Λαζόπουλο: Δύο νεκροί σε έξι μήνες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετά είναι τα χτυπήματα της μοίρας για τον Λάκη Λαζόπουλο τα τελευταία χρόνια! Εκτός από τον θάνατο της γυναίκας του, πριν από έναν χρόνο περίπου, ο ηθοποιός είχε χάσει ακόμα έναν δικό του άνθρωπο πρόσφατα!

Συγκεκριμένα θα γυρίσουμε στον Ιανουάριο του 2019, λίγους μήνες πριν τον θάνατο της γυναίκας του, τότε που έφυγε από την ζωή ο Θέμος Αναστασιάδης, με τον οποίο ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν αδελφικός φίλος!

«Ήρθα να αποχαιρετήσω έναν φίλο κι έναν άνθρωπο που είχε πάρα πολύ χιούμορ και που συνδεθήκαμε φιλικά. Δεν αισθάνομαι… Ήταν ένας νέος άνθρωπος, με την έννοια ότι είχε να δώσει πολλά πράγματα και ήταν ένας δημιουργικός άνθρωπος ο Θέμος», είπε με τρεμάμενη φωνή ο Λάκης Λαζόπουλος στην κηδεία του Θέμο Αναστασιάδη!

«Ασχολείται μαζί μου ένας…» - Άγρια «καρφιά» στον Λάκη Λαζόπουλο

Αγρια «καρφιά» δέχθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος, που πρόσφατα είχε βρεθεί εκτός εαυτού, με μια γυναίκα, η οποία είχε ανοίξει τρομερή κόντρα μαζί του στο παρελθόν, να αφήνει ξανά… μπηχτές σε μια τελευταία της συνέντευξη.

Ο λόγος γίνεται για την Έφη Σαρρή, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open και αναφέρθηκε στον ηθοποιό και παρουσιαστή, με αφορμή μια ατάκη ενός… έτερου Λάκη, με τον Γαβαλά να κάνει λόγο για την «καλή Σαρρή των 90’s».

Η δημοσιογράφος του Open της ζήτησε να μην φοβηθεί και πως δε θα τη ρωτήσει για τον Λαζόπουλο, αλλά η Σαρρή δεν έχασε την ευκαιρία της, λέγοντας πως η υπόθεση αυτή είναι ρετρό και βαρετή. Πρόσθεσε, δε, ότι για ακόμη μια φορά ένας… Λάκης ασχολείται μαζί της και τη σχολιάζει.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share